reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej,

sto latek i słodkości dla Cyprianka

asienka tak to nip-3 a po co to?bo widze ze w tamtym roku tez to skladalam,
jeśli nie było zmiany adresu, nr konta lub nr dowodu to ja też nie wiem po co:no:

Asienka- ty to widzę, że w księgach dalej siedzisz, ty to miałaś łeb na studiach :)

ale mnie rozbawiłas;-) mało się kawą nie zakrztusiłam;-);-)

ja tylko mojemu małżowi księgi prowadzę i znajomym pity trzaskam (za czekolade):-)
Daffi gratuluje sukcesów z łapaniem siuskow
niuska kurna bo w kurtce jeszcze moj wyglad ujdzie, ja mam spory brzuch i to jest sumie jedna czesc ktora mi jakos przeszkadza ja nie mam wciecia i przez to mam duzo w pasie

ale kłamczucha:tak: ja widziałam bez kurtki i wygladasz rewelacyjnie

Future pięknie a łóżeczko cukiwo słodkie

asienka idziesz na bal jutro?
ja ide ale tylko na max godzinke... chyba na 15.00 sie zaczyna, ja ide z mlodym na 16.00 :tak: Co by go i si ebie nie przemeczac. Z reszta mlody dzis jakby chyba nie kaszlal, tzn nie zauwazylam by chyrlal, ja za to nadrabiam :dry:
ale po lekach oslabiony organizm ma, niech lepiej nie szaleje za bardzo.
Dlaczego dzieci maja tyle razy mikolajki a my nie :-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Future bedziesz na balu?

megi wariatka ;p wole sama jakos balabym sie ze mnie zatnie czy cos ;p
[/QUOpTE]
ide a ten bal to tylko 2 godz ma trwac

larvunia za tydzien przedszkole organizuje zabawe dla dorosłych startuj to bedziesz miala zabawe;-)

reklama
Cześć dziewczyny, Cypuś dziękuje za życzenia:):)
Matka wariatka wypiła 1,5 litra Sangri więc p[ismo mi się rozmazuje jakoś krzywo piszecie. Słucham Róże Europyu i wspomnam jak to było dwa lata temu i pewnie piszę pierdoły. A w ogóle dzięki..........

asienka tjaaaa 150zl... nie stac mnie puki co.
no dwie godzinki bedzie trwac, wiec pisze dlatego ze na godz max pojdziemy na 16.00
powiedz mi kto w koncu to organizuje? ten fotograf o ktorym byla mowa?? jak tak to widze wielka porazke :sorry2:
bo szkoda rodzicom bylo 6 zl dac na dziecko i miec ekipe profesjonalna, no porazka na calego...

lili ja chce taka czape dla mojej dzidzi ;p + buciki ;p
http://allegro.pl/wesole-czapeczki-rozne-rodzaje-40-42-cm-i1441327779.html

Ostatnia edycja:
wy to wariatki na bank jesteście, a wracając do tematu to szkoda, że nie ma w Gw gdzieś salonu gdzie depilują miejsca intymne.

a ten wierszyk to mi się kojarzy z Filmem Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, właśnie on zaczynał życie od końca i skończył jako niemowlę. Polecam :)

kroma jak to nie ma? kazda kosmetyczka moze depilacje zrobic, moja kolezanka robi, ale nie mam odwagi do niej isc :sorry2:

jezyk hello ;-)

larvunia- ja nawet nie wiedziałam, bo koleżanka szukała to nie znalazła, jedynie laserem usunęła i to tylko pachwiny. Ja bym tam poszła, bo mnie wkurza to ciągłe golenie. Ile to można się gimanstykować. A ona tak dokładnie wszystko? Bo pachwiny to ja sama mogę sobie wydepilować, bo już to robiłam. Ja bym tak chciała po amerykańsku :)

reklama
Do góry