reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

mojej koleżance córeczka też tak powiedziała, na to jej mąż "to kochanie idź się pobaw, a tata pójdzie z mamą na 3 minuty do pokoju kupić siostrzyczkę" :D nota bene koleżanka jest teraz w 6tc :D:D:D

my jeszcze ze trzy lata poczekamy...

reklama
hello:)
moj pojechal do radia merkury na chwile, okolo 20 ma byc na antenie:) wiec sobie zrobilam goraca czekolade;P Dzis zrobie tesa i dam basi mm okolo 20:15 potem kapiel i cyc..zoabczymy jak pospi:p
he he dzis mija rok ja mnie basia pierwszy raz kopnela;) ta to wybierala sobie dni:p

Ostatnia edycja:
Julia ale Damianek ma rację, córeczki jeszcze nie macie :p

Skrzat oo a po co Twój do radia pojechał?:) daj znać jutro jak się test powiódł ;) a daty faktycznie niezłe Basia wybrała, na pewno nie zapomnisz :D

tygrynka ta online lub 100,9 - zbyszko:p teaz jakis innych 2 gosci jest wiec pewnie za chwile

edit. leci u2 to pewnie teraz z 2 wejscia moga byc miedzy piosenkami:)

Ostatnia edycja:
a ja sobie piwko otworzyłam, oglądam jakiś polski film i dobijam się brakiem męża :-D

...

Adaś siedział ze mną, ale chyba się zmęczył, bo poszedł sam do łóżka i zasypia,
nie poznaję mojego synka.. dzisiaj wgl tyle razy mnie przytulał, że szok :-D

mojej koleżance córeczka też tak powiedziała, na to jej mąż "to kochanie idź się pobaw, a tata pójdzie z mamą na 3 minuty do pokoju kupić siostrzyczkę" :D nota bene koleżanka jest teraz w 6tc :D:D:D

my jeszcze ze trzy lata poczekamy...
Ale fajny tekst. Taki zapodam jak Anielka upomni sie o rodzeństwo:-D

hello:)
moj pojechal do radia merkury na chwile, okolo 20 ma byc na antenie:) wiec sobie zrobilam goraca czekolade;P Dzis zrobie tesa i dam basi mm okolo 20:15 potem kapiel i cyc..zoabczymy jak pospi:p
he he dzis mija rok ja mnie basia pierwszy raz kopnela;) ta to wybierala sobie dni:p
Daj znać jak test. Mąż w radiu... Fajno!!!:-)

a ja sobie piwko otworzyłam, oglądam jakiś polski film i dobijam się brakiem męża :-D

...

Adaś siedział ze mną, ale chyba się zmęczył, bo poszedł sam do łóżka i zasypia,
nie poznaję mojego synka.. dzisiaj wgl tyle razy mnie przytulał, że szok :-D
Nie dobijaj sie. Adaś cie w Walentynki wyprzytulał za dwóch.

reklama
helllo zrobilismy sobie wypad zamiast do kawiarni to udalismy sie na sushi :))) mniamiiiii potem Ł. dał mi kwiatki i lilou na szyję koniczynke :))))) zaraz wypijemy wiko

Do góry