reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Julia każde dziecko różnie się zachowuje, a myślisz że mój to grzeczny cały czas?? już pokazuje na co go stać..
ostatnio kładł mi się na podłogę w sklepie, bo nie chciał siadać do wózka.. :/

reklama
a która nie farbuje włosów :-D hehehe :-) ja własnie jestem na etapie poszukiwań odpowiedniego koloru, bo to co mam na głowie to istna masakra.. nie dosyć że fryzura woła o pomstę, to kolor też nijaki..

a która nie farbuje włosów :-D hehehe :-) ja własnie jestem na etapie poszukiwań odpowiedniego koloru, bo to co mam na głowie to istna masakra.. nie dosyć że fryzura woła o pomstę, to kolor też nijaki..
o ja zaczęłam niedawno jak do mojego wieku:-D bo jakieś 3-4 lata temu i farbuje raz na 3-4 miesiace jak nie dłużej tylko dobrałam kolorek do moich naturalnych no a do fryzjera musze się jutro umówić bo też już niebyłam z 5 miesięcy i po moich stopniach na włosach zostało wspomnienie:-Da potrzeba mi chyba relaksu:tak:

reklama
i tu Cię mam bo ja:-D

Julia oo relaksik u fryzjera fajna sprawa:tak: należy Ci się!
Narazie się relaksuje przy lodziku miętowym z kawałkami czekolady i desperadosie:-D kurcze dzisiaj same złe wieści, butla gazowa podrożała o 10 zł a Damianek dostał leki na niedoczynność tarczycy - żyć nie umierać

na-tuska nastepnym razem dzisiaj Damianek dał mi do wiwatu i padałam na pyszczek, ale jak będziesz miała czas i ochote to ja zawsze:tak:

Do góry