reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Tak o to pytam, bo jak myśle że mogłabym z nimi gdzieś spać to dla mnie to problem jest właśnie, ja swojej mamie nigdy nie bałabym się zostawić, ale teściowej to boje się same w pokoju z nimi zostawić, kładzie darka na parapet i sięga po agate, bo z dzieckiem można bawić się tylko na ręcach :baffled:, a tak to moja teściowa jest ok.

reklama
Witajcie:)
Powiedzcie mi Kochane jakie mleko stosowałyście początkowo? Co polecacie???? Bo my jestesmy na etapie wyboru i potrzebujemy pomocy:) Dzisiaj musimy cos kupic a w aptece na dzien dobry wcisnęli nam Bebilon Pepti 1 z tym ze jego cena to 22 zł i idzie w ciągu kilku dni. Jest on dostępny na receptę ale nie mamy jeszcze peseli dzieci i nikt nam jej nie wystawi. Wtedy kosztowałoby 11 zł.

Milutek, u nas Milena ma pepti ale po szpitalu dawalismy Nan pro.
Ty od razu karmiłas piersia? U nas lekarz zaproponowal ze najlepiej dawac takie mleko jak w szpitalu dostawały.

A ja jestem na etapie ze marze o wyjsciu na dłuzej niz 10 minut (bo tyle zajmuje mi pójscie do sklepu obok)... w tym tygodniu czuje sie strasznie zahukana ....

Luckaa - spanie u moich rodziców czy teściów to nie problem - czasem płaczą i klimat inny niż w domu bo ludzie zapominają się czasem że dzieci wieczorem śpią w domu, ale to zrozumiałe. Moje u moich rodziców uwielbiają się kąpać bo moga bawić się w wannie napełnionej bardzo dużo - u nas szambo więc codziennie nie można :) I zalać calą łazienkę chlapaniem!

zgadza się - czas zatroszczyć się o siebie i swój związek! Ja na razie marzę o wyjściu do kina...

Czas nadszedł. Minął rok i należy powyjaśniać sobie swoje anse, żale i inne zachowania co w nas siedzą. Codzienny stres też robi swoje więc też nalezy go jakoś rozładować. Mam nadzieje, że za późno się za to nie zabieramy, ale jak się ludzie kochają i nie mogą bez siebie życ - a tak jest u nas - to damy radę :)

Iws, ja uważam że nigdy nie jest za późno jeśli tylko obie strony chcą... miłego wieczorka i nocki życze :)

Raimanka witaj w klubie 77 widze ze ns nie wiele..
A ja tez czuje sie jakas zahukana teraz.Wszystko przez te choroby..Nawet na zakupy nie mozemy nigdzie pojechac...

gastone - ja jestem rocznik 76 :rofl2: wygrałam!!! chociaż zośka też :dry:

milutek - jak tam dupki Twoich małych? ja też mam (w razie czego...) bebilon pepti - tylko za 33 zł - wiadomo Warszawka :wściekła/y: A co u Ciebie? jak sobie radzisz, młoda mamo?
A ja zmieniłam strategię karmienia o 23, 3 i 7 odciągam pokarm i karmię butelką, a w ciągu dnia dalej piersią...nie wiem czy dobrze robię, ale piersi mniej bolą i psychicznie lepiej się czuję w nocy :) W ogóle chłopcy chyba przechodzą jakąś fazę wzrostu, bo po 2h kłapią pyszczkami :)

Widzę, ze temat relaksu i intymności :zawstydzona/y: się pojawił!!! Do dzieła dziewczyny :-p
Też staramy się nie zagubić siebie w tym wszystkim :happy2: Fajny związek mielismy i mam nadzieję ze fajny zostanie, tyle ze z fajnymi dziećmi...

iws trzymam kciuki za wieczór i noc:-)

O Dziewczyny - dziękuję za doping - szczegółowej relacji chyba nie będę musiała zdawać? :)

reklama
Małgoń nie poddawaj się z tym karmieniem, dasz rade 76 potrafi

profilepic73324_1.gif
ticker.php

Do góry