Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No bo to były chyba rady dla tych osób, ktore mają worek pieniędzy i koszty nie sa dla nich wazne.coś za wiele w tym DDtvn nie powiedzieli, wynika z tego, że lepiej wszystko kupić po narodzinach dziecka, co jest dla mnie troszkę głupiutkie. Jak się okaże wieczorem, że moje dziecko ma odparzenie na pupce a ja jestem z nim sama to z pewnością razem się ubierzemy i pojedziemy do całodobowego tesco po krem na odparzenia. Jakoś to do mnie przemawia, już nie mówiąc o tym, że wtedy kupując na szybko znacznie się przepłaca... no cóż![]()
Nic sie nie mart to normalneDziewczynki powiedzcie mi czy to ja jestem jakaś inna albo co...ale mała mi siedzi prawie cały czas na pęcherzu.Zauważyłam ,że jak kicham np to popuszczam siurki z wysiłku...nie sikam w gacieale zawsze jakaś tam kropelka poleci.To normalne??Czy pogadać o tym z lekarzem??
Moim zdaniem warto, ale ja tego nie bede robic z prostej przyczyny... po prostu mnie na to nie stac:-(. Z drugiej strony to przykre, mowi sie ze pieniądze szczescia nie dają, ale jak tu w to wierzycA mnie się właśnie przypomniało o co miałam Was zapytać! Wczoraj wieczorem w wiadomościach było info o krwi pępowinowej - krew pępowinowa dziecka pewnych Francuzów ma uratować życie ich starszego dziecka... tam chodzi jeszcze o jakieś moralne aspekty w tej sprawie, ale to nieistotne... Ja tylko chciałabym znać Wasze zdanie na ten temat?
Warto czy nie warto? Oczywiście pomijam koszty...
No i czy zamierzacie pobrać krew pępowinową Waszego dzieciątka i zdeponować w banku?
.Witajcie kochane! Witam się dopiero teraz bo musiałam ogarnąć domek jak co piątek. Nic to nie dało bo przez ten remont zakurzone wszystko.
Mam doła bo nie wiem co się dzieje z moim psem

No to nieźleja już po wizycie-lekarz stwierdził,że da mi antybiotyk,na co ja ,że wolałabym nie,a on czemu?no ze względu na dziecko,a on się wychyla zza biurka i mówi: aaa pani jest w ciąży"![]()
nie ma to jak wnikliwe rozpoznanie stan pacjenta 
Iza powodzenia ;-)A ja mam kolejny problem związany z naszą kochaną biurokracją. Muszę jechać do banku zamknąć umowę kredytową, bo karta kredytowa leży, nigdy nie była aktywowana a to obciąża moją zdolność kredytową w BIK... nosz... bym przeknęła, bo mnie już te wszystkie "procedury" wkurzają. Wczoraj wieczorem zadzwoniłam na tzw infolinię a pani mi mówi, że najpierw muszę uaktualnić swoje dane a później dopiero mi powiedzą jak zamknąć umowę. Nie będę dzwonić, dzisiaj postanowiłam załatwić to za jakimś człowieczkiem bezpośrednio w banku.
W takim razie żegnam się, życzę miłego dnia :-)

Ja tak samo, nawet już nie wchodzę do damskich sklepów, a jak już ostatnio weszłam to mi się nawet ręką ruszyć nie chciało żeby swojego rozmiaru bluzki poszukać i wyszłam :-) Ale muszę sobie zakupić koszulę w kratkę z długim rękawem, taką odcinaną pod biustem do leginsów, widziałam u gina dziweczyne w takim zestawie i bardzo ładnie wyglądałaIronia ja przestałam czerpać przyjemniść z kupowania dla siebie, kompletnie mnie nie interesują sklepy z ciuszkami dla dorosłych![]()

cinamon bez sensu dopóki ta krew nie uratuje życia... Racja, że wykorzystują i na pewno mogłoby być to tańsze, ale w przypadku ratowania własnego dziecka, żadne pieniądze nie grają roli...
Kochana ja się na psach nie znam ale tak na chłopskie rozum; jak by mnie sąsiad ugryzł to albo bym nie miała humoru z bólu i dolegliwościami związanymi z rana; albo bym odczuwala porażkę, ze to on mnie ugryzł a nie ja jego. Wiec jedz do weta niech obejrzy rane bo moze trzeba ja przemyc, podać zastrzyk p/ tezcowy; no i pewnie biedaczysko potrzebuje żeby go pocieszyć.
Ja bym tak zrobiła, ale pewnie gadam głupoty bo nigdy nie miałam psa, ale mówią ze pies to tez człowiek wiec coś w tym jest.
Właśnie dla tego nie zawracam sobie tym głowy.I tak każdy ma swoje przeznaczenie .Życia nie da się kupićcinamon właśnie dlatego serce mi pęka, bo akurat na wszystkie medyczne sprawy jestem przewrażliwiona, ale nie dam rady finansowo...![]()