reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Mi kazał brać od 22dc bo mam ruchome owu i nie chce żeby mi owu sie przyblokowało,tylko zastanawiam sie czemu tak krótko... no i 2 razy dziennie
Masz luteinę w tabletkach czy w czopkach? Bo ja mam w czopkach.
Maćku dziękuję bardzo za odpowiedz tak właśnie myślałam ale miałam nadzieję że można bo ostatnie 3dni mocno się tuliliśmy;-)
no nic chociaż przyjemnie było choć bez nadziei na fasolke
to trochę nie ciekawie z tą luteinką bo jak @miałam ostatnio 4dni później 2dni plamienia czyli jest już 6dni i zostaje tylko 9dni na starania a że gin zaleca co 2dni starania więc to tylko 4razy :-(
to trochę nie ciekawie z tą luteinką bo jak @miałam ostatnio 4dni później 2dni plamienia czyli jest już 6dni i zostaje tylko 9dni na starania a że gin zaleca co 2dni starania więc to tylko 4razy :-(
Ja przyjmuje dowcipnie 2 razy po 4 tabsy.Mi kazał brać od 22dc bo mam ruchome owu i nie chce żeby mi owu sie przyblokowało,tylko zastanawiam sie czemu tak krótko... no i 2 razy dziennie

Ale w sensie, ze wiecej seksiku bys chciala?Maćku dziękuję bardzo za odpowiedz tak właśnie myślałam ale miałam nadzieję że można bo ostatnie 3dni mocno się tuliliśmy;-)
A co do @ - co to za marynarz, ktory morza czerwonego nie przeplynal;-)

ja mam podjęzykowe ,a u mnie w sumie nie wiadomo kiedy jest owulka dostałam luteinę bo miałam nie regularne i bolesne @ no i że wspomogą zajście, żałuję że nie jestem w Pl i niemogę pozwolić sobie na monitorowanie ,a w które dc chodzicie na monitorowanie i ile razy w ciągu cyklu może jakoś się umówię tutaj na takie wizyty
To zalezy jak dlugie bywaja Twoje cykle.ja mam podjęzykowe ,a u mnie w sumie nie wiadomo kiedy jest owulka dostałam luteinę bo miałam nie regularne i bolesne @ no i że wspomogą zajście, żałuję że nie jestem w Pl i niemogę pozwolić sobie na monitorowanie ,a w które dc chodzicie na monitorowanie i ile razy w ciągu cyklu może jakoś się umówię tutaj na takie wizyty
Ja mam krotkie 26dniowe to pierwszy raz ide ok 10dc, a pozniej za kilka dni sprawdzic, czy pecherzyk pekl.
Jak nadejdzie ten moment to jeden seksik wystarczy.nieeee seksiku to mnie wystarcza i za nadto nawet te 4razyale że mało dni żeby zajść:-(
czasami pływa ale wtedy nie zajdziemy;-)a ja lubię się tulić najbardziej w te dni w które jest nadzieja na fasolke

reklama
no w sumie racja;-)tylko jakoś nie chce nadejść nam ten momencik
a swoich mężczyzn też czymś wspomagacie?? ja swojemu cynk i kwas foliowy podsuwam każdego dnia:-)a co niech też coś połyka
a powiecie mi czy te testy owulacyjne to działają?? i jakie firmy polecacie ??Czy to bez znaczenia??zielona w tym jestem
ale postanowiliśmy że jak w tym miesiącu nie wyjdzie to w następnym włączamy testy i może na ten monitoring uda mi się umówić

a swoich mężczyzn też czymś wspomagacie?? ja swojemu cynk i kwas foliowy podsuwam każdego dnia:-)a co niech też coś połyka
a powiecie mi czy te testy owulacyjne to działają?? i jakie firmy polecacie ??Czy to bez znaczenia??zielona w tym jestem

Podziel się: