reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Cześć babeczki!

Chciałam Wam życzyć miłej niedzieli!!! :-) I dziekuję za miłe przyjęcie mnie na wątku! :*:*

mary beth czesc!!! Witaj i tutaj!!! A czemu dopiero w sierpniu bedziesz stymulowana???

Amalfi - wieeeeki nie klikałyśmy! :-) Ja miałam mieć stymulację w styczniu, ale musiałam podjąć decyzję o przesunięciu do sierpnia, bowiem dostałam nową, bardzo atrakcyjną pracę i pierwsze 6 mies. to okres próbny, a potem umowa stała i podwyżka! :tak: Praca jest świetna i nie chciałabym jej stracić, więc czekamy z konkretnymi starankami i stymulacją do sierpnia, kiedy dostanę stałą umowę... Ale w żadne pigułki antykoncepcyjne się teraz nie bawię, bo i tak mam prawdopodobnie problemy z którymś z hormonów (okropnie długie i mało regularne cykle)... :sad: Będę w PL niedługo, więc chcę się przebadać. A jak tam u Ciebie? Bierzesz coś na wspomaganie?

Ostatnia edycja:
reklama
mama jakos sie trzymam dobrze ze osikalam wszystkie testy jakie mialma bo bym juz dzis zrobila :-) ale zapal troche minal bo zadnych objawow tylko czasami podbrzusze sie odezwie.

A mam pytanie bo jak biore ta luteinke do dnia spodziewanej @ czyli do srody,to znaczy, ze i tak w srode @ nie dostane tylko za jakies dwa dni po odstawieniu luteiny tak? czyli powiedzmy ze w piatek ?

BEATKA- tak..@ nie dostaniesz od razu -bierz do środy i rano zrób test-jak bedziesz w ciąży to dzwoń do gina czy masz dalej brać a jak bedzie I kreska to wez ostatnią w środę i w piątek lub sobote powinna zawitać @..
choć mam nadzieje,ze będą II

dzisiaj 3dzien testowania owu i nadal nie ma, a tak mnie jajniki bola, ze hey..;]
moze uda mi sie jutro pojechac na monit

Hej!
Ja witam się wieczornie:))

U mnie kończy się cykl, jużmnie zaczynają cycki boleć i dobrze, niech @przyłazi i zabiorę się za starania:)) No chyba że ginka jeszcze jakieś leki mi przepisze...

Miłego wieczorku wszystkim życze!!

Beatka również 3mam kciuki żeby były 2kreseczki:tak:
ja do soboty muszę czekać z testem ale napewno będzie negatywny bo jak na początku cyklu miałam różne objawy tak teraz zostały tylko zawroty głowy:-(
a wiecie może czy można zajść w ciążę w tych dniach w któych już bierze się luteinke??czy to już nie możliwe ??

dzisiaj 3dzien testowania owu i nadal nie ma, a tak mnie jajniki bola, ze hey..;]
moze uda mi sie jutro pojechac na monit
testy bywaja zawodne, wioec lepiej sie na monitoring wybierz jak masz taka mozliwosc.:tak:

można zajść w ciążę w tych dniach w któych już bierze się luteinke??czy to już nie możliwe ??
Nie, to nie mozliwe, bo luteina blokuje pekanie pecherzykow.

Hej dziewczyny!

Słuchajcie lekarz wypisał mi luteinę na plamienia mierzy @ i jako pomoc w zajściu. Mam ją brać od 22dc przez 5 dni. Tak powinno się to przyjmować?

reklama
BEATKA- nie szukaj objawów..a do środy juz niedaleko..ja teraz w listopadzie jak bylam w ciąży mialam takie objawy-brak apetytu i wodnista wydzielina-czasem tak lecialo ,ze myslalam ,ze @ przyszla..
w życiu bym nie pomyślala,ze to na fasolkę..
także glowa do góry i czekamy w miarę cierpliwie :))

sorki dziewczyny wczoraj nie dalam cytuj i tak głupio ta wczorajsza wiadomosc wyszła pssseprasam;-)

Do góry