mary-beth
Fanka BB :)
Cześć babeczki!
Chciałam Wam życzyć miłej niedzieli!!! :-) I dziekuję za miłe przyjęcie mnie na wątku! :*:*
Amalfi - wieeeeki nie klikałyśmy! :-) Ja miałam mieć stymulację w styczniu, ale musiałam podjąć decyzję o przesunięciu do sierpnia, bowiem dostałam nową, bardzo atrakcyjną pracę i pierwsze 6 mies. to okres próbny, a potem umowa stała i podwyżka!
Praca jest świetna i nie chciałabym jej stracić, więc czekamy z konkretnymi starankami i stymulacją do sierpnia, kiedy dostanę stałą umowę... Ale w żadne pigułki antykoncepcyjne się teraz nie bawię, bo i tak mam prawdopodobnie problemy z którymś z hormonów (okropnie długie i mało regularne cykle)...
Będę w PL niedługo, więc chcę się przebadać. A jak tam u Ciebie? Bierzesz coś na wspomaganie?
Chciałam Wam życzyć miłej niedzieli!!! :-) I dziekuję za miłe przyjęcie mnie na wątku! :*:*
mary beth czesc!!! Witaj i tutaj!!! A czemu dopiero w sierpniu bedziesz stymulowana???
Amalfi - wieeeeki nie klikałyśmy! :-) Ja miałam mieć stymulację w styczniu, ale musiałam podjąć decyzję o przesunięciu do sierpnia, bowiem dostałam nową, bardzo atrakcyjną pracę i pierwsze 6 mies. to okres próbny, a potem umowa stała i podwyżka!

Ostatnia edycja: