Asionek31
Fanka BB :)
mamusia dobrze bedzie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamuśka o jest centralnie podróba mojego mutsyDobra jak cos to bedzie taki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÓZEK DZIECIECY 3w1 BABY BOOOM CR-V 3w1. (1456617739) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy inne mi sie nie podobają![]()
jeszcze skombinujesz kasiorkęposzperam głębiej i cos znalazłam!! rodzice sie zrzucą moze jeszcze po 150zł i bedzie dobrze myślea jak cos to po becikowym dopiero kupie i juz
![]()
karolinka mutsy to chyba holenderska marka wózkówWiecie ten Mutsy tez mnie kreci, czy to Polska marka?Ja ogladalam natej stronie "swiat wozkow" on jest naprawde super ,ten bagooo czy jak sie nazywa tez jest super tutaj co druga go ma ale on kosztuje !!!!!!!!nie tyle to przegiecie paly ,za te pieniadze mozna kupic samochod!
no jasne,ze kupie!!! moja zaraz po urodzeniu krzyczała i krzyczałai dopiero smoczek ją uspokoił,bo miała duży odruch ssania i tak zoostało aż do 1,5 roku. wiec też planuje upić w razie wDziewczyny co ze smoczkami?macie zamiar kupowac ?
Ja oczywiscie!!!!!Moja mala miala okolo 10 smoczkow,ona zasypiala z jednym w buzi,drugi wachla,a reszte "macala"paluszkami...nie bylo lepszego uspokajaczaDziewczyny co ze smoczkami?macie zamiar kupowac ?