reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

no aenye dopóki nie kupisz pościeli to p jak pościel się nie skończy (p.s. jeszcze mitaginka nie ma pościeli)

wczoraj wieczorem, a w zasadzie już w nocy (z panią od apple wymieniamy po parę maili dziennie,w godzinach iście 'roboczych' czyli 6 rano (pani też już nie śpi) albo 23 - może ona też w ciąży i temu tak znosi te moje pytania...)

no to dzisiaj pani wyśle apple z prześcieradełkiem. niestety różowym, ale ciemnym, prosiłam żeby do apple dobrała. w sumie jedno ecru mam, to takie uniwersalne (boshe jak ja nie lubię uniwersalnych, unisex, european union, united we stand i wszystkiego co.....ehhh no dobra, to ma być o pościeli)
no w każdym razie ochraniacz przyjdzie do miesiąca. wytrzymam, w końcu za miesiąc i parę dni dopiero rodzę :-D

ale.....
kurde paseczkami mnie zaraziłyście i na zmianę takie paseczki co to ma asiunia by mi pasowały i do ochraniacza ślicznie.... :-(
w sumie bez ochraniacza taka pościel niedoroga, nie?
tyle że ja mam jedną ecru, całą gładką tylko z misiem pośrodku delitaknym
drugą krateczkę mam, też z misiem
i trzecią kosmicznie kolorową, z dinozaurem, zielono-biało-czerwoną, w sumie to jeszcze by pasowała, tylko do tego ochraniacz żółty (powłoczka)
ale, ale...jakbym tak powłoczę na ochraniacz uszyła zieloną to już by pasowało do sypialni nie?:-D
no, ładą zieleń kupić muszę, materiał w sensie.
i będzie git:)
ale te paseczki no ładne są, nie powiem, tak po przespaniu się z tym... takie 'dorosłe' :-D

oj...widzę,że Ty ciągle o tej pościeli;-) Jak tak będziesz wybierać i przebierać,to jeszcze w maju urodzisz:-)

A tak na serio-te paseczki są rewelacyjne.Sama się zastanawiałam czy nie kupić-takich w zielono-pomarańczowo-coś ta...No,uniseks...:))

reklama
heh no paseczki w dechę. mnie rozbrajają te turkusowo-brązowe. śliczne, ale ochraniacz do tego inny bym dobrała.
właśnie tak jak aenye zrobiła jest fajnie...

a co do p jak posciel
ja juz z panią pościelową od rana 4 maile wymieniłam:) o dzieciach sobie piszemy, pościelach, spaniu tych dzieci i wychowaniu.
no M się śmieje że ja wszędzie muszę znajomości zawierać hahaha nawet na allegro.
fajna babka z tej pościelowej. może się skumplujemy i jakieś rabaty na przyszłość będę miała....tylko cholera po co mi rabaty w pościelowym sklepie...jak to pościel tylko do łóżeczka.... nie no, ja już dzieci nie planuje. zresztą mam pościele we wszystkich kolorach tęczy już ahhahah

koniec

ale jeszcze będzie epilog - zdjęcie jak to wszystko przyjdzie:)

Koniec świata nadszedł, bo Morgaine się na pościel zdecydowała, znaczy się że mozemy spokojnie rodzić.... :-D hehhehe

a ja się muszę pochwalić że mój serial pt p jak pościel dobiega końca:-D jeszcze tylko odcinek ostatni pt p jak prześcieradło muszę nakręcić:tak: ale do rzeczy zamówiłam
3 ele. MEGA HAFTY 90x120 BABY LUX producent (1482237838) - Aukcje internetowe Allegro

małego podróżnika żółtego w wersji 3 elementowej i żółtą kolejkę w wersji 2 elementowej

i nawet jestem zadowolona:-D kolorki ładne,żywe i materiał całkiem całkiem- zobaczymy co będzie po praniu:-D

no pandora gratuluje:) Ty to się umiesz kobieto zdecydować.
ale ja dzięki mojemu niezdecydowaniu mam prześcieradełko gratis:cool2::cool2:

ale zastanawiałam się nad tymi megahaftami. nie przesadzone, delikatne motywy, fajnie że wybrałaś kolejkę bez ochraniacza a podróżnika z....

gatunkowo powinny być dobre, tak wyglądają hihi

chociaż mnie aenye nadmorskim motywem zaraziła i mnie się baardzo spodobał 'nad morzem'.

no ale ja już się nie oddzywam...

no pandora gratuluje:) Ty to się umiesz kobieto zdecydować.
ale ja dzięki mojemu niezdecydowaniu mam prześcieradełko gratis:cool2::cool2:

ale zastanawiałam się nad tymi megahaftami. nie przesadzone, delikatne motywy, fajnie że wybrałaś kolejkę bez ochraniacza a podróżnika z....

gatunkowo powinny być dobre, tak wyglądają hihi

chociaż mnie aenye nadmorskim motywem zaraziła i mnie się baardzo spodobał 'nad morzem'.

no ale ja już się nie oddzywam...

wcale nie jestem taka zdecydowana ale te "męskie" wzory zdecydowały:-D a wzór nad morzem bardzo mi się podobał tylko niebieski średnio pasuje mi do sypialni:-D no i chciałam podobne kolory żeby tylko 1 ochraniacz kupić:tak: a co do jakości to "na sucho" wygląda i w dotyku jest ok ale po praniu wyjdzie co i jak:tak:

ehh myślę że dopiero po paru, albo nastu praniach wyjdzie co i jak...

ja trochę poczytałam o tych moich dwóch typach opinii, i podobno gatunkowo mini mini ma lepszą pościel niż nino, ma gwarancę 3 lata więc kolor nie powinien się spierać. ale to też się zobaczy w....praniu:-D:-D

zresztą tak się ostatnio zastanawiałam nad tymi gwarancjami, nawet jakbym paragon trzymała 3 lata, to ciekawe czy byłoby na nim coś jeszcze widać hahahahha. no i 3 lata to jednak chyba dziecko w tym nie będzie spać....

zresztą tak się ostatnio zastanawiałam nad tymi gwarancjami, nawet jakbym paragon trzymała 3 lata, to ciekawe czy byłoby na nim coś jeszcze widać hahahahha. no i 3 lata to jednak chyba dziecko w tym nie będzie spać....

a tu to jedna pani w sklepie zasugerowała żeby z paragonem trzymać jego ksero w razie wyblaknięcia oryginału:-D tylko jakby tak się chciało kserować to trzeba by było sprzęt kupić i karton na kwitki:-D

cucumber, ale słodkie !

A to mój ostatni zakup allegro, rózowy pajacyk.
Do tego licytuje jeszcze śpiworek :)

anisad - ja mam dokładnie taki śpiworek, tylko na 6 m-cy dopiero :)

Morgaine - ubóstwiam Cię za to Twoje niezdecydowanie!

pandorka - udany wybór, bardzo ładne wzory wybrałaś.

reklama
a ja się muszę pochwalić że mój serial pt p jak pościel dobiega końca:-D jeszcze tylko odcinek ostatni pt p jak prześcieradło muszę nakręcić:tak: ale do rzeczy zamówiłam
3 ele. MEGA HAFTY 90x120 BABY LUX producent (1482237838) - Aukcje internetowe Allegro

małego podróżnika żółtego w wersji 3 elementowej i żółtą kolejkę w wersji 2 elementowej

i nawet jestem zadowolona:-D kolorki ładne,żywe i materiał całkiem całkiem- zobaczymy co będzie po praniu:-D

też mam tą pościel , tzn wzór ten róż-brąz, fajowa jest. A jakbym miała dla chłopca to bym wzięła na bank małego podróżnika- niebieskiego, bo kocham styl marine:-) Bardzo fajne oryginalne wzornictwo w takiej rozsądnej cenie w miare

ale pierwsza zmiana to u mnie Nino - Fruta pink;-) jakościowo jakby lepsza, bardziej mięciutka w dotyku...ale to może być subiektywne doznanie

Do góry