reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Wielkie uściski dla Cucu i Gabrysi :-) trzymam za Was z całych sił!
joll wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, ze po tym olejku będziesz następna :-)

Ten dzisiejszy dzień to pełen dreszczyku emocji, a jaki poniedziałek taki cały tydzień ponoć... ciekawe ile jeszcze kwietniowych dzieciątek w marcu się pojawi...

Życze Wam spokojnej nocy mamuśki!!!

reklama
Madziarkas, my z Baby już ustaliłyśmy, że ona bierze moją akcję na siebie, a ja w swoim terminie, czyli prima aprilis

no, ale życie pokaże

a ja jestem ciekawa czy ktoras z nas urodzi "w terminie" tzn dokladnie 40tyg ciazy :-D
tez sie chyba rozejrze za tym olejem ale wykorzystam dopiero po 5tym ;)

trzymam kciuki za Gabrysię, będzie dobrze!

A ja jakby tego wszystkiego było mało to jeszcze się dziś przewróciłam (na pupę) bo źle wycelowałam a chciałam usiąść na takim podnóżku dla dzieci, który się stawia przy umywalce....
JA TEŻ JESZCZE NIE CHCĘ RODZIĆ!!!! BARDZO DOBRZE MI W TEJ CIĄŻY!!!! Morgain chyba jesteśmy tu jedyne co rodzić nie chcą ;-)

matko, to się cucu nastresuje biedaczka, my również trzymamy kciukasy za Gabrysię i nerwy cucu!!!

aenye, hatorska miala termin identyko jak ja na 23 kwietnia. Też sie dziwię, że ją bez wód trzymają :confused:

Joll jakby coś sie więcej u Ciebie działo to zaraz pisz :) jestem strasznie ciekawa bo jak to fajnie zadziała to może i ja sie wreszcie zdecyduję...

Ostatnio znajomą trzymali 48h po odejściu wód a to było w niemczech więc chyba tyle można...

myślę, że lekarze nie zrobili by tak, gdyby coś zagrażało dziecku... na pewno wszystko jest pod kontrolą i niebawem pojawi się na świecie śliczny, mały, zdrowy dzidziuś :)
joll - trzymam kciuki żeby zadziałało :)
cucu - gratulacje! na pewno wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki

a wie ktoś, czy Adi pojechała w końcu drugi raz na IP? z tymi wodami?

zrobiłam kolejne porządki, wyprałam wykładzinę, byłam w szkole.. i moje plecy chcą mnie teraz zabić :/ to się położę... miłej nocy dziewczyny

Kozica ja tez nie chce rodzic. Tzn mam momenty ze chce, ale po dluzszym namysle moglabym spokojnie znowu w 20tc byc :-D

ja tez trzymam kciuki za Cucu i jej Gabryske. Bedzie dobrze!
No i hatroska oby szybko sie rozkrecilo, bo dla mnie bez sensu potrzymywac donoszona ciaze...

u nas polozna mowila ze po odejsciu wod (oczywiscie czystych nie zielonych) trzymaja 24godz
szukalam tego nieszczesnego olejku i przy okazji znalazlam takie rady na wywolanie :-D byly w kategorii "niesprawdzone" ;-)
- dmuchanie balonow
- wypozycz lzawy film i poplacz sobie porzadnie
- zaloz swoja najlepsza bielizne (napewno wody lub czop Ci odejda) :-D

reklama
Do góry