reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
heh wyglądam jak słoń...ile one w ciąży chodzą?:-D

hehehe, uwierz mi, nie chcialbys byc slonica, bo.... ciąża słonia trwa sześćset sześćdziesiąt dni :-D (ok. 21 m-cy), samica rodzi jedno młode o ciężarze ok. 100 kg, które karmi przez 8 - 10 miesięcy, czasem nawet ponad rok...*
Ktora sie na to pisze? :szok: Ja odpadam! :-D

*dane z netu fkoz ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no bo najwiekszy problem z zzo jest brak anestezjologów!! i sie wymawiają że nie ma sensu, nie ma pozytku itd...

zgage mam jak cholera. RATUNKU
wiecie co, mój brzuch to chyba tak jak anotniny, wyżej a nie niżej!! matko ja się cofam tygodniami ciąży, a nie do terminu zbliżam!! zamówiłam w aptece liście malin, jutro mają być. dzisiaj seksik, jutro liście malin. nad tym wiesiołkiem dopochwowo się zastanawiam... tak żebym nie przenosiła, prewencyjne działania to są;-) może po tygodniu picia tych malin coś mnie weźmie...
a sen miałam, że na rondzie rodziłam, bez bólu, problemu wyszła dzidzia. malusia. centymetrowa na poduszeczce:-D

Kochana mój brzuchol to akurat coraz niżej,:-Dale Klaudencja coś wspominała właśnie że ma odwrotnie, ale to taki drobiazg;-)

widze że uruchamiasz całą procedurę pełną parą haha, ja po 6tym kwietnia, sexy, oleje, liście i co tam jeszcze wynajde w necie,

byłam na małych spożywczych zakupach i noramlnie szok:szok: jak dziś cudnie gorąco

jeju zabrali mi dziś biurko, bo powoli zmierzamy do złozenia łózeczka i siedze z lapkiem na kolanach lub krześle i masakra jakaś, szukam jakiego s stoliczka po lapka. Ktoś widział jak te z IKEI wyglądają live??? boszzz jak mi nie-wy-go-dnie, ja jestem przyzwyczajona wysoko
IKEA | Biurka i miejsca do pracy | Rozwiązania na laptop | DAVE | Stolik na laptop

jeju zabrali mi dziś biurko, bo powoli zmierzamy do złozenia łózeczka i siedze z lapkiem na kolanach lub krześle i masakra jakaś, szukam jakiego s stoliczka po lapka. Ktoś widział jak te z IKEI wyglądają live??? boszzz jak mi nie-wy-go-dnie, ja jestem przyzwyczajona wysoko
IKEA | Biurka i miejsca do pracy | Rozwiązania na laptop | DAVE | Stolik na laptop
ale chcesz w formie biurka? mój mąż pracuje w tekj firmie i zachwalał coś takiego MODECOM STOLIK POD LAPTOPA MODECOM COMFORT FAN PF10 - Akcesoria ale w łapkach nie miałam jeszcze,tylko,że to do łózka czy na kanape chyba

no widzisz jak nieuważnie czytasz. większość odstawiła od razu, a tylko jedna albo dwie dziewczyny stopniowo...

a Ty co sie wypowiadzasz, jak apel nie do Ciebie:wściekła/y:
pamietam tylko, ze baby odstawiła, po czym znów zaczeła brac- ale nie wiem, jak to było potem i ze marma musiała stopniowo, bo maluszkowi tetno skakało...

reklama
w ogóle mam syndrom robienia wszystkiego "ostatni raz" w najbliższym czasie, ostatnio napchałam się w macu,bo to był ostatni raz...zjadłam wielkie lody..bo długo tam nie będę...idę dziś na wypad miastowy z koleżanką, no to co..krakersikowanie, bo też nie wiadomo kiedy następny raz...był ostatni basen, ostatnie kino...hehe co tu jeszcze?:-)

Do góry