reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mama super że tempka skoczyła!!! ja już nie mierzę :/
Spice no to supraśnie zaciskam &&&&&&&&&&żeby ciągle rosła ta betka i nie tylko:p
idę odespać ,bo wstałam dziś o 4w nocy bo tak mnie w żołądu ssało że nie mogłam wytrzymać, mój się przebudził ja w łóżku z kanapką i mówi to junior dopiero się pojawił a już go w nocy musisz dokarmiać:p ale się śmiałam i do rana koniec spania a teraz mi się oczyska zamykają :* dla Was za to że jesteście!!!!

Ostatnia edycja:
MAJA- dziękuję :)

SPICE- mam swoją bete listopadową i tu nam takie normy:
3 t.c. -5,8 do 71,2
4t.c. - 9,5 do 750
5t.c -217 do 7138
itdddd

MAĆKU- a Ty w koncu co postanowiłaś??
robisz bete czy odstawiasz leki??

Nie gratulujcie mi jeszcze Dziewczynki bo jeśli to nie ciąża to chyba się zapłaczę:-( Już i tak sobie narobiłam takich nadziei, że chyba do poniedziałku (wtedy zamierzam zrobić bete jeszcze raz) nie zmrużę oka:no: Więc tak: mam 36 dc, a owulacje nie mam pojęcia kiedy miałam bo nawet mi sie nie chciało testów owulacyjnych robić w tym miesiącu. Chciałam sobie zrobić od tego wszystkiego odpoczynek. Z tego co obserwowałam to mocno mnie bolały jajniki w 17, 18 dc i potem w 24, 25 więc sama nie wiem kiedy była owulacja:baffled: A poza tym niepokoi mnie to że testy ciążowe wychodzą negatywne. Spróbuję zrobić jeszcze jutro rano...

Nie gratulujcie mi jeszcze Dziewczynki bo jeśli to nie ciąża to chyba się zapłaczę:-( Już i tak sobie narobiłam takich nadziei, że chyba do poniedziałku (wtedy zamierzam zrobić bete jeszcze raz) nie zmrużę oka:no: Więc tak: mam 36 dc, a owulacje nie mam pojęcia kiedy miałam bo nawet mi sie nie chciało testów owulacyjnych robić w tym miesiącu. Chciałam sobie zrobić od tego wszystkiego odpoczynek. Z tego co obserwowałam to mocno mnie bolały jajniki w 17, 18 dc i potem w 24, 25 więc sama nie wiem kiedy była owulacja:baffled: A poza tym niepokoi mnie to że testy ciążowe wychodzą negatywne. Spróbuję zrobić jeszcze jutro rano...
Jak jest taka niska beta, to nie dziwne, ze testy siokane wychodz negatywnie.
Ja bym obstawiala, ze owulka byla jednak w tym pozniejszym terminie i dzis by byl dopiero ok 10/11 dpo.

Tak wiec jestesmy w bardzo podobnej sytuacji. Moja beta we wtorek to 4.43, a dzis test sikany nadal negatywny. Tylko, ze ja mialam zastrzyk z pregnylu i wynik moze byc przez to zafalszowany.

SPICE- testy wychodzą negatywne bo za niska jeszcze jest beta-testy mają czułośc 10 i 25 a Ty masz 7...poczekaj jak dasz rade do poniedziałku i wtedy druga beta...wiem ,ze cięzko sie cieszyc i rozumiem Twoje obawy...
jestem z Toba i wspieram i wiem ,ze bedzie si!!
gdybyś miała owu w 24 d.c. to jest dopiero 11 dni po wiec wszystko sie jeszcze rozkręci,raczej nie mogłaś mieć tego 17 czy 18 dnia cyklu bo faza lutealna trwa od 12 do 16 dni a jeśli zaszłaś to owulka była wiec stawiam na te drugie dni kiedy bolały jajniki :)

BEATKA- mam pytanie ,jak Ty zrobisz z Castagnusem jak zajdziesz??
bo ja go biore od 3 marca od 1d.c tamtego,20 marca dostałam @ -dalej biore-teraz jestem po owu i tez biore i co-jak zrobie test to odstawić??jesli wyjdzie II ?
BO PYTALAM GINA CZY MOGE BRAĆ I POWIEDZIAL ,ZE TAK-NA REGULACJĘ CYKLU ALE NIE ZAPYTALAM KIEDY ODSTAWIĆ???

Wiesz może??bo niby to ziołowe ,ale zawsze jest ale...

mi wogole co dziwne karze brac je tylko do owulki a pozniej juz nie
bo lepiej nie brac jak by doszlo do zaplodnienia
ja mimo tego biore caly cykl
tylko ze po owulce zmniejszam dawke do 1x2 a nie 2x2
jutro mam wizyte o 12.00 wiec sie go wszytkiego wypytam
lacznie z ta roznica z polskim castagnusem
no i dowiem sie czy ta owulke mialam w 7-8dc
ja jestem pewna na 90%
wczoraj tempka 36.7 a dzis 36.8
czyli caly czas rosnie
a szyjka juz sie lekko obnizyla i mniej otwarta jest

Ostatnia edycja:
reklama
BEATKA- bardzo prosze ,zapytaj jak to jest:)) bede bardzo wdzieczna-czekam na info no i &&&&& zeby owu juz byla skoro tempka taka wysoka :)
a 37.8 to rano ??? bardzo wysoka-w życiu takiej nie miałam:)

no opakowaniu castagnusa jest napisane brac codziennie przez 90 dni ale ja nie chciałam brac 3 m-ce i nie działać i nie wiem co zrobić wrazie jak zajde a nie chce samowolnie przerwyac zeby sobie nie pogorszyć....

czekm jutro na wieści od Ciebie :)

BŁONKA- no to &&&&&& zaciskam za nowy cykl :)

Do góry