mama05
prrrryy szaaaalona :))
SPICE- ciąża jest jak jest 5,8-gratki masz wczesną ciążę
))!!!
ile jesteś po owu????
ile jesteś po owu????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno jestes bardziej w ciazy niz jaHej, byłam na becie - wynik 7,03
a normy to: Kobiety - mIU/ml 0-2.7
Ciaza 1.3-2 tydzien - mIU/ml 16-156
I jak to interpretować???
Jak jest taka niska beta, to nie dziwne, ze testy siokane wychodz negatywnie.Nie gratulujcie mi jeszcze Dziewczynki bo jeśli to nie ciąża to chyba się zapłaczę:-( Już i tak sobie narobiłam takich nadziei, że chyba do poniedziałku (wtedy zamierzam zrobić bete jeszcze raz) nie zmrużę okaWięc tak: mam 36 dc, a owulacje nie mam pojęcia kiedy miałam bo nawet mi sie nie chciało testów owulacyjnych robić w tym miesiącu. Chciałam sobie zrobić od tego wszystkiego odpoczynek. Z tego co obserwowałam to mocno mnie bolały jajniki w 17, 18 dc i potem w 24, 25 więc sama nie wiem kiedy była owulacja
A poza tym niepokoi mnie to że testy ciążowe wychodzą negatywne. Spróbuję zrobić jeszcze jutro rano...
BEATKA- mam pytanie ,jak Ty zrobisz z Castagnusem jak zajdziesz??
bo ja go biore od 3 marca od 1d.c tamtego,20 marca dostałam @ -dalej biore-teraz jestem po owu i tez biore i co-jak zrobie test to odstawić??jesli wyjdzie II ?
BO PYTALAM GINA CZY MOGE BRAĆ I POWIEDZIAL ,ZE TAK-NA REGULACJĘ CYKLU ALE NIE ZAPYTALAM KIEDY ODSTAWIĆ???
Wiesz może??bo niby to ziołowe ,ale zawsze jest ale...