reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Wrrrr skasowało mi posta.

No to jeszcze raz, po pierwsze witam!;-) Dziś chyba taki ogólnie leniwy dzień bo ja chodzę i ziewam cały czas. Szkoda że nie dałam rady do Was zajrzeć z rana to przeczytałabym że Tesco na Serbskiej w remoncie i zamknięte:eek: no nic odwiedziliśmy plaze, chciałam jeszcze wejść do carefoura w pestce ale to już było ponad siły mojego dziecka, w końcu co chłop to chłop:-Dtylko oczywiście to on został obkupiony, no nic. W ogóle polała się dziś u nas po raz drugi krew, ostatnio 2 dni temu, dziś "pocałował" płytki w kuchni, wrzask na całe osiedle i krew pociekła aż po brodzie, ja myślałam że padne też zaraz na te płytki ale wzięłam się w garść i okazało się że przebiła się błonka i wylazła druga górna jedynka. Muszę zmienić suwaczek.
tygrynka To Ty pisałaś że Serbska obok Ciebie? Następnym razem wpadam na kawusie, kupię jakieś ciacha w Tesco:-D i jestem ale to po 14.04 bo wtedy tesco otworzą:-D:-D;-)

ja pisałam i zapraszam :D nawet przed 14.04 :p gratuluję kolejnego zębalka (jakieś ostatnio dni zębolkowe;)), fajnie teraz ma - trzy w tę stronę, na dole trzy w drugą ;)

Skrzat910 no to czekamy na pon... oby nie jakieś cholerstwo wyszło!

zmykam, wykąpali się, teraz wchodzi mamuśka :D będę jak padnie ;)

o matko do 4 rano??????????????????????????:-D:-D:-D podziwiać faceta:-D

własnie o tym gadaliśmy:-D godziny rozpoczęcia pracy zabójcze (4:30 zaczyna, więc wstaje 3:40, ale i tak nie jest źle bo kiedyś chodził na 3:30:-D), ale plusem jest to że zazwyczaj ok 13 jest w domu, czasem kończy nawet 10/11.. cały dzień jeszcze przed nim, pozałatwiać coś można na spokojnie...

Marciaa co za fura?? pochwal się!
my w przyszłym tygodniu kupujemy rowerek smart trike:-D

jutro wpada do mnie kumpela ze studiów, ma termin porodu na maj.. aaa Skrzat910 przybędzie Ci kumpelka wózkowa bo ona też z Lubonia:-D

reklama
Do góry