reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dzastina - życzę dużo zdrówka!!

Mama - no właśnie ta cholerna cierpliwość... teraz czekam na owulkę, myślę, że jutro test owulacyjny wyjdzie mi pozytwyny, to wtedy jadę na podglądanko:))

Suzi - na jakim ty jesteś etapie cyklu??
WIkula na samym początku, dziś mam d dc:tak:
Trzymam kciukaski za piekną owulkę :-)

reklama
Suzi kochana :) no pewnie ze bede działac, ale bez zadnych wspomagaczy, tylko witaminki i castagnus tak na luzziie i dobrze bo troche psychicznie odpoczne ...
mama wpadam czesto tylko mało pisze , bo wy tu o zabiegach starankach pełna para, tesach, betach.... a ja nie mam co napisac jak tylko ze kolejny cykl, ze kolejna staranka ohhhhhh:-:)-:)-(
Ale i tak sie mnie nie pozbedziecie hi hi:-D zagladam do was i kibicuje i jak któraś zaciąży to wpadne po fluidki :-D:-D:-D:-D
Pozdrawiam cieplutko

witam dziewuszki

suzi właściwie to nie wiem który mam d.c., coś koło 15 dnia chyba. Po prostu dałam na luz i nie myślę o dziecku i tyle ;-). Taka terapia na pewno mi wyjdzie na dobre. Ja o dzidzie staram się dopiero 1,5 roku, ale rok to tak intensywnie że sex codziennie jest, tak że to nie jest jeszcze tak długo więc jak przez rok jeszcze nie zajdę to zacznę się martwić.

Buziaki i pozdrawiam wszystkich ;-)

Dzastina dużo zdrówka dla Was!!!! no i śliczne imię wybrałaś dla synka!!!mam siostrzeńca Oliwiera a tak chciałam mieć synka o tym imieniu ale siorka ukradła imię:)

Suzi no fajnie by było mieć jakies wsparcie w dietce ,bo jak ja sama to raczej tak nie bardzo długo na niej wytrzymam, bo u mnie dieta jestr super do póki nie zobaczę czekolady lub chipsów:p no ale teraz już muszę się wziąć za siebie żeby zrzucić pare kg do wakacji , a jakąś dietkę polecasz??bo ja myślę tylko żeby zrezygnować ze słodyczy i węglowodany ograniczyć do maximum ,a co do ćwiczeń to może tylko skakanka i brzuszki ,albo też wpadłam wczoraj na pomyśł żeby zakupić sobie rolki i śmigać bo na siłownie niechce mi się chodzić bo ja trochę leniwa jestem ,a mogłabym się zawziąć i chodzić na siłownię i na basen bo mam prawie pod nosem ale zawsze sobie mówię że siłownię to mam w pracy bo zapierdziel jest czasami że hej:/ a ty jakie ćwiczonka zamierzasz??dużo chcesz zgubić??
Pozdrawiam Wszystkie staraczki!!!:*dla Was dziewczyny że jesteście i zawsze można na Was liczyć

Hej dziewczyny :)
Widzę że za odchudzanie się bierzecie to ja się pochwalę zgubiłam od początku roku 4 kg przez fitness i od ponad dwóch tygodni jestem na diecie Dunkana co dało efekt 5 kg w dół więc razem już 9 kg :) Jeszcze 5 kg i będzie super :) Trzymam kciuki i za odchudzanie i za staranka :)

Wy o diecie, a ja właśnie sobie uświadomiłam, że jeszcze dwa kilogramy muszę zrzucić, to pełnego sukcesu:))

Muszę szybko skoczyć do apteki po testy owulacyjne, bo jak na złość skończyły mi się..

mama jak u cibie tempka a u mnie skacze raz 37 raz 36.9 lub 36.8
ale w te dni co jest ponizej 37 to wstawalam w nocy do malego
to moze to zaklocilo
ja jeszcze 6 dni i testuje a ty?

reklama
Do góry