reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mama razj, pomyliłam się w obliczeniach! :-D Ja staram się już 9 cykli od poronienia... ta ciąża strasznie rozregulowała mi cykle i po niej właśnie zaczeły się moje problemy...

MYŚA- kurcze,kooope lat-co tam u Ciebie????????????
miło ,ze wleciałaś:)

Fifka- spoko,dla mnie jak Clo to tylko od 5 do 9 wiec jak zobaczyłam u Ciebie do 10 to od razu mi sie w oczy rzuciło:))
powodzenia-w koncu sie uda-teraz bedziesz brala Clo ,pechole urosną,działania beda -my pozaciskamy &&&& i sie uda :))

MYŚA- kurcze,kooope lat-co tam u Ciebie????????????
miło ,ze wleciałaś:)

Fifka- spoko,dla mnie jak Clo to tylko od 5 do 9 wiec jak zobaczyłam u Ciebie do 10 to od razu mi sie w oczy rzuciło:))
powodzenia-w koncu sie uda-teraz bedziesz brala Clo ,pechole urosną,działania beda -my pozaciskamy &&&& i sie uda :))
hehe witaj mama05 ja sie kiszę w domu, szukam pracy i nie mogę znaleźdź, starania oczywiście w toku ale jakoś tak jak zawsze, czyli nie wychodzi nam. Jutro minie 4 miesiące od usunięcia ciąży a tu nic. Podczytuje Wam i kibicuje, dobiła mnie dzisiaj wiadomość Lopop...

we wtorek widziałam stado bocianów ale na mnie chyba musiały by na...rać i to na sam środeczek głowy żeby się udało. Teraz czekam jak @ sie skończy i znów popróbujemy. No to mama jak masz obiecane od boćka to wypatruj :) trzymam kciuki :):)a jak Ci coś lub kogoś podeślą to spytaj czy nie mają jeszcze w zanadrzu jakiegoś bobasa, ja chętna jestem :)

Dzastina dużo zdrówka dla Was!!!! no i śliczne imię wybrałaś dla synka!!!mam siostrzeńca Oliwiera a tak chciałam mieć synka o tym imieniu ale siorka ukradła imię:)

Suzi no fajnie by było mieć jakies wsparcie w dietce ,bo jak ja sama to raczej tak nie bardzo długo na niej wytrzymam, bo u mnie dieta jestr super do póki nie zobaczę czekolady lub chipsów:p no ale teraz już muszę się wziąć za siebie żeby zrzucić pare kg do wakacji , a jakąś dietkę polecasz??bo ja myślę tylko żeby zrezygnować ze słodyczy i węglowodany ograniczyć do maximum ,a co do ćwiczeń to może tylko skakanka i brzuszki ,albo też wpadłam wczoraj na pomyśł żeby zakupić sobie rolki i śmigać bo na siłownie niechce mi się chodzić bo ja trochę leniwa jestem ,a mogłabym się zawziąć i chodzić na siłownię i na basen bo mam prawie pod nosem ale zawsze sobie mówię że siłownię to mam w pracy bo zapierdziel jest czasami że hej:/ a ty jakie ćwiczonka zamierzasz??dużo chcesz zgubić??
Pozdrawiam Wszystkie staraczki!!!:*dla Was dziewczyny że jesteście i zawsze można na Was liczyć
Majeczko ja jestem na Dukanie, ale planuję dołączyć steperek:tak: żeby efekty były lepsze :)
Moją słabościa też są słodycze:tak:no lae walczę z nią;)

Hej dziewczyny :)
Widzę że za odchudzanie się bierzecie to ja się pochwalę zgubiłam od początku roku 4 kg przez fitness i od ponad dwóch tygodni jestem na diecie Dunkana co dało efekt 5 kg w dół więc razem już 9 kg :) Jeszcze 5 kg i będzie super :) Trzymam kciuki i za odchudzanie i za staranka :)
Malpajaja to gratuluję wyniku. Brawo:-D
Ja bardoz żałuję że wątek o dukanie się rozpadł bo było mi dużo łatwiej:tak:
Mamciu &&&&& za tempkę
Lopciu....Aż mi łezka poleciała...nie ma już nadziei ???<tulam>

reklama
Do góry