reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
a aja wczoraj wróciłam od koleżanki z pełna siatką ciuszków w rozm 56-62. To moje biedne dzieciątko to nic nowego nie będzie miało:(

Nic się nie martw... moje znowu będzie miało wszystko nowe,bo nie mam nikogo kto mogłby oddać kilka ubranek.. i też nie jestem zadowolona,bo ubranka może i tanie,ale jak się ich trochę uzbiera to wcale tak mało pieniążków na nie pójdzie.. :/ i dogódź tu kobiecie :-D

no ciężko dogodzić:) ja to w ogóle nie bardzo wiem ile tego wszystkiego kupować... Mam już 2 półki w komodzie a dalej wydaje mi się,że to mało...

Taycia a tak przypomniała mi się ta Twoja wypatrzona pościel, ta fioletowa i nie wiem czy zauważyłaś ale ona jest flanelowa. Widziałaś taką na żywo? Bo ja kiedyś oglądałam flanelowe i tak średnio wyglądały.. Może to tez zależy od producenta ale sprawdź sobie wcześniej:)

Maggie - nio właśnie widziałam,że flanelowa :nerd: dlatego też chyba zmieniam typ na jakiś z krateczką - może jasny fioletowy albo zielony. Chciałabym już zakupić tą pościel,ale Mąż nie pozwala...jejku jaki On uparty :angry:

W paseczki :-) słodziutkie! a jakie najbardziej? jak tylko dowiem się we wtorek kim jest dzidzia to kupuję pościel - bez jego wiedzy ... phi :-D

pewnie czerwone albo malinowe:) coś ostatnio w ogóle mi się paseczki podobają. Wczoraj byłam w Leroy merlin i znalazłam taką tapetę
Tapeta winylowa na flizelinie OSLO 42530 BN INTERNATIONAL - Tapety, Tapety i dekoracja ściany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin
i tak myślę,że do białych mebelków na 2 ściany mogłaby być:)

A druga pościel to chyba zamówię tu: 3 cz.BAWEŁNIANA POŚCIEL 120x90 ARUŚ PRODUCENT (1536147880) - Aukcje internetowe Allegro
Oni mają sklep niedaleko mnie więc mogę sama odebrać. widziałam 'na żywo' nr 35 i całkiem fajnie wygląda...

reklama
Do góry