reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

Bluetooth - cudo !
I wiesz co - ja często czytam "gender" forum i troszkę naczuczyłam się...hahahaha - dziewczynka jak nic - na drugim zdjęciu widać wyraźnie! Mogę zdradzić Wam tajemnicę jak rozpoznaje się płeć z takiego zdjęcia ;-)
Czasami są pomyłki, ale naprawdę rzadko ;-)

No proszę ani wizyty u gina nie potrzeba, a można się dowiedzieć płci ;)
No to ja się ładnie do Ciebie teraz uśmiechnę :-) Czy na moich zdjęciach - 55 strona -można poznać płeć???

reklama
Bluetooth - cudo !
I wiesz co - ja często czytam "gender" forum i troszkę naczuczyłam się...hahahaha - dziewczynka jak nic - na drugim zdjęciu widać wyraźnie! Mogę zdradzić Wam tajemnicę jak rozpoznaje się płeć z takiego zdjęcia ;-)
Czasami są pomyłki, ale naprawdę rzadko ;-)

masz na myśli 3 kreseczki?

u mnie też byś mogła zobaczyć co myślisz o moim maluchu
https://www.babyboom.pl/forum/wrzes...-usg-maluszkow-47592/index26.html#post6769933
na forum bodajże 5 na dziewczynkę i 1 na chłopaka.

Ostatnia edycja:
Z tych bocznych zdjęć bierze sie pod uwagę "nub" - ta biała kreseczka musi być pod odpowiednim kątem. Inaczej jest u chłopca inaczej u dziewczynki. Trzy kreseczki są widoczne u dziewczynki na tzw. "potty shot" - zdjęcie nocnikowe hahahaha - czyli pupcia od dołu.
Asiu - ja znawcą nie jestem - ale podczytałam tego trochę ;)
Czwarte zdjęcie - to dla mne typowy chłopczyk. :tak: Tylko zapewne dziewczyny z gender forum znaja się - a ja nie za bardzo. Trzeba jeszcze wiedzieć czy nózki nie zasłaniają itp.
Ale wiadomo - czasami natura robi psikusy ;-) i przy porodzie okazuje się, że jest inaczej... jak z moim Bratem - ale o tym juz pisałam - to było 20 lat temu, inny sprzęt.

Ostatnia edycja:
Z tych bocznych zdjęć bierze sie pod uwagę "nub" - ta biała kreseczka musi być pod odpowiednim kątem. Inaczej jest u chłopca inaczej u dziewczynki. Trzy kreseczki są widoczne u dziewczynki na tzw. "potty shot" - zdjęcie nocnikowe hahahaha - czyli pupcia od dołu.
Asiu - ja znawcą nie jestem - ale podczytałam tego trochę ;)
Czwarte zdjęcie - to dla mne typowy chłopczyk. :tak:
Ale wiadomo - czasami natura robi psikusy ;-) i przy porodzie okazuje się, że jest inaczej... jak z moim Bratem - ale o tym juz pisałam - to było 20 lat temu, inny sprzęt.

Tylko na 4 zdjęciu to ja nie do końca jestem pewna czy to to sterczy czy nie kawałek nogi bo jakoś dziwnie wygląda. A na 8 zdjęciu to już tak bardziej na dziewczynkę sterczy, i nie osiaga tych 30 stopni, tak samo mi się wydaje na tym 4D że jest bardziej wzdłuż kręgosłupa.
Mi sie zdawało że 3 kreseczki też na bocznym ujęciu widać.
Pozatym to czy ta teoria kątem sterczenia "nubów" to nie tyczy się okolic 14-15 tyg?

Ja sie nakręcam na dziewczynkę więc już widze co chce :) poczekamy zobacyzmy

A lekarz co powiedział?
Ja wiem, że większość dziewczyn z gender forum prawie się nie myli - więc jesli piszą że to dziewczynka - to z czegos to wiedzą.
Asiu - po prostu poczekaj do kolejnej wizyty i tyle - będziesz wtedy prawie pewna :-)

A lekarz co powiedział?
Ja wiem, że większość dziewczyn z gender forum prawie się nie myli - więc jesli piszą że to dziewczynka - to z czegos to wiedzą.
Asiu - po prostu poczekaj do kolejnej wizyty i tyle - będziesz wtedy prawie pewna :-)

A wiesz jak to cieżko tak czekać :) no ale może za tydzien sie dowiem a jak nie to 26 na połówkowym.

Lekarz na usg pod koniec 13 tyg stwierdził na początku że to za wcześnie na płeć, ale po moich naleganiach żebby zobaczyć co tam ma między nóżkami zrobił mi nawet usg dopchwowo żeby było lepiej widać. No i po tym co zobaczłam sama powiedizałam że chłopak ( bo nie miałam wtedy pojęcia o tym że u dzieczynek też się robi "siusiak" dopiero po twoich llinkach o tym poczytałam) a lekarz jakoś specjalnie nie nie potwierdził ani nie zaprzeczył, chociaż chyba bardziej ku chłopakowi się skłaniał. Ale był mega tajemniczy i ciągle mówł że to wcześnie.

no nic czekam cierpliwie :)

reklama
Do góry