reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
cobra ja na szablon robie zawsze sobie rewelacja;)mówię Ci spróbuj sobie:)To mój ukryty talent jestem po kilku kursach:)

jak ktos ma dluzsze paznokcie to nie ma problemu,ale jak mi ktos przyjdzie z tak poobgryzanymi jak moje to jest koniec.
niby wiem,jak powinnam nadbudowac paznokiec zelem,zeby podlozyc szablon ,ale nie chce nikogo z domu wypuszczac,jak nie mam pewnosci czy sa 3 dni nie odpadnie.

koriander - jesteście już w domu??? jak wyniki??

kasiaj - u nas są 2 kupki dziennie, wyglądają jak dorosłe i bynajmniej fiołkami nie pachną:-p

kajdusia – gratuluje poprawionej córeczki:tak:

Kasiek – no to bombowe wieści z tymi ciuchami,:-) czyli ładnie zdążyłaś schudnąć do urlopu, zazdroszczę, bo u mnie zastój wagowy:zawstydzona/y:, ale dzięki A6w zgubiłam trochę cm w talii;-)

zyrraffka
– ja próbuje z łyżeczką, ale jak na razie mało co do buźki trafia:-); Majusia tez jest ostatnio mistrzynią naśladowania, świetne jak to jak nasze dzieciaczki szybko się uczą

olavip – rzeczywiście choroby rodzinkę nękają:-(

avena – co u Ciebie i Igusi? jak w pracy, poprawiło sie coś czy szukasz czegoś innego?

Asnecja – to szybko mężowi waga leci

ewelinka – gratuluję zębolka i no i pięknych efektów odstawiania

ciekawe jak tam nasza urlopowiczka Klemetinka?

Najlepszego dla Zosi i Eryczka!

jak ktos ma dluzsze paznokcie to nie ma problemu,ale jak mi ktos przyjdzie z tak poobgryzanymi jak moje to jest koniec.
niby wiem,jak powinnam nadbudowac paznokiec zelem,zeby podlozyc szablon ,ale nie chce nikogo z domu wypuszczac,jak nie mam pewnosci czy sa 3 dni nie odpadnie.

a Jaki żel masz??
jeżeli na naturalne i n atipsy to spokojnie mozesz ryzykowac;)

Witajcie napisze pozniej jak po szpitalu w sumie nic jeszcze nie wiemy ale badania jakie Lile czekaja strasznie mnie przerazily :-(poza usg ktore bedzie dopiero 2 maja
Na razie uciekam robic kolacje dziekujemy za trzymanie kciukaskow!

reklama
Do góry