• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

dzieckopiatku- a ja 6 tydzien 4 dzien :) he zazdroszcze USG ja mam dopiero po swietach ...
a co do tych leków to ja tez mam czasem bóle podbrzusza tak jak czasem boli mnie jak mam okres ale nic mi nie przepisał lekarz wyjsnił ze to teraz normalne :( niewiem juz teraz czy miał racje czy nie

reklama
No to tylko się cieszyć:) ja myśle zapisać się na po świętach, dziewczyny radziły żeby po 6tyg iść :) mi nic nie dolega narazie, tzn częściej sikam :) jakbym testu nie zrobiła, to nie podejrzewałabym ciąży :) ale cieszę się ogromnie i pomyślałam, że wstawię suwaczek, bo co ma być to będzie :) już kocham bardzo moją kruszynkę, chociaż jej nie czuję i nie widzę :)

nanusia13, mi też powiedział, że to normalne, ale przedwczoraj miałam naprawdę dość silne bóle, jak przed miesiączką, a miesiączki zwykle miałam bolesne, poza tym pęcherzyk jest nieco spłaszczony, lekarz powiedział, że faktycznie mógł być jakiś skurcz i dlatego przepisał leki. Mam nadzieję, że obie damy radę i będzie dobrze!
trzymam kciuki za wszystkie przyszłe MAMY!

Witajcie :)
I cześć Dagne :)
przybyłam z wątku starania po raz pierwszy i z kiedy i jakie pierwsze objawy. Gratuluję innym przyszłym mamusiom :)

Dziewczyny, kiedy wstawiłyście suwaczki ciązowe.? wiem, głupota ale boje się że jak wstawię, to stanie się coś złego
Kochana, ja wstawiłam chyba na drugi dzień po zrobieniu testu, jeszcze przed terminem @... Co ma być, to będzie! ;-) Niczego wstawieniem suwaczka nie zmienisz, ale możesz oczka nacieszyć no i wiadomo, że wszystko będzie dobrze! :tak:

dziewczynyyy czy to jest mozliwe by w 6 tyg miec juz jakies zachcianki :)???????????
Chyba możliwe ;-) Mnie złapały w poniedziałek wieczorem przed drzwiami wejściowymi do firmy :szok::-D

dagne ja też jeszcze nie wstawiam suwaczka, poczekam jeszcze chociaz tydzień. Przede wszystkim dlatego, że jeszcze nie znam dokładnej daty porodu. Za tydzień mam wizytę i mam nadzieję, że już poznam.
Becia, ja mam dlatego 2 suwaczki ;-)

ale sie tu dzieje kobietki :-) Jak fajnie ze tyle przyszlych mamusiek do nas dolaczylo:-) Ja pospalam dzis do 10:tak: Cudownie hehe.Slonko swieci,a ja dzis biore sie za pozadki i moze bedzie grill na obiad hehe. Jak narazie czuje sie dobrze,ale znajac moje niekontrolowane mdlosci to dopadna mnie nieoczekiwanie;-) I dobrze,dam rade hehe. Milego dzionka i udanego weekendu.Dbajcie o siebie i brzuszki;-)
Czarnykot podziel się grillem, co?... U mnie szaro-buro-ponuro i chyba deszcz będzie :-( Tobie również miłego dnia i weekendu życzę! :tak:
Cześć dziewczyny!!!

Z wielką przyjemnością dołączam do grona grudniowych mam :) to moja pierwsza ciąża, 5 tydzień w toku, więc jestem pełna obaw i nadziei.

ściakam mocno!
Witajcie :)
przybyłam z wątku starania po raz pierwszy i z kiedy i jakie pierwsze objawy. Gratuluję innym przyszłym mamusiom :)

Gratulacje i witamy na wątku :-D
no dziewczyny wychodze wlasnie do gina mam wizyte pierwsza o 14, trzymajcie kciuki bo sie boję zdam pozniej relacje co i jak
Kciuki trzymam :-) :tak: Napisz po powrocie wszystko co i jak! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry