Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie dziewczynkimiałam taki słodki plan wyspać się dzisiaj i co??? od 5 rano męczy mnie biegunka
i nie mam pojęcia od czego:-(
Witajcie dziewczynki dołączam do Was. Jestem w 6 tygodniu i 6 dniu ciąży. Na usg we wtorek widziałam już mojego kosmitę! Miał 3,4 mm i widziałam w tej drobince migający punkcik - serduszko. Dostałam Duphaston ze wględu na to, że rok się z mężem staraliśmy. Jeśli chodzi o objawy to piersi mnie bolą i powiększyły się znacznie, zdecydowanie częściej mam wzdęcia, jestem bardziej senna i mam duuuży apetyt
:-)
Zapraszamy, bardzo tu u nas milutko :-) hej dziewczynki
igusiad nie przemuj sie mi lekarz w zeszłym tygodniu powiedział ze złapałam rotawirusa troszke byłam zdziwiona bo przeciez łapia to maluszki które trzeba szczepiuc
ale niestety kobiety w ciazy tez łapia takie paskuda
mialam biegunke i zero spania trwalo 3-4 dni musiałam ograniczyc jedzonko wiesz zeby nie narazac brzuszka na kolejne rewolucje minelo i teraz jek oki
mozesz wziąs węgiel bo powiedział mi ze jest całkiem bezpieczny ....
mnie męcza nudnosci masakra nie daja spac nawet w nocy sie budziłam miłego dnia dziewczynki ja wybieram sie z moim miskiem na grila popołudniu do TESCIÓW mam nadzieje ze bendzie spokuj heheheh ...
3majcie sie
(tak nawiasem mówiąc, jak ja bym kiełbaskę z grilla zjadła... ;-) )