reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
agi dobrze ze jestes;)

musze za tydz jechac do tych bambrow ,i spakowac swoje rzeczy..kurde,tak nie mam ochoty tam jechac,i widziec te pyski;((

Emalia- to będą dwie imprezy czy jedna na blisko 60 osob????????????? Toz to prawie jak wesele:) Ja sie obawialam ze nie dam rady z 15 na chrzcinach, ale było spoko, więc i Wam się uda:)))

Witam dla solenizantów najlepsze życzenia i dla kpi równierz
agast-riwanolem smarowałam tylko coś mi sie wydaje że własnie za wysoko to przyklejam ale ona tak się wierci i wyrywa że robie to szybko a nie dokładnie ale widze że musze to dokładniej nakleić
emalia-fajne zaproszonka

ruda 004.jpgi jeszcze mój nowy kolor

ewelinka super:-) i fajna grzywa :tak: :-)

Wiecie co, Miki od wczoraj nie uzywa smoczka.... wieczorem zawieruszylam go i dalam mu cyca i polozylam spac bez... i poszlam szukac, on troche pojeczal a lozeczku i zasnol zanim smoczek znalazlam. i od wczoraj mu juz nie daje:-) o 10 zasnol normalnie bez niego, takze ze smoczkiem zrobilismy juz "papa" :-) jestem zadowolona z niego i z siebie :tak:

reklama
Do góry