reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

Ellsi - wcale tak nie jest - ja też mam prace do oddania i lenię się strasznie... Nie mogę się za nie zabrać :wściekła/y: I zła jestem na siebie - bo obiecuję sobie codziennie jutro - a z tego jutro nic nie wychodzi...

Magda - studiuję tutaj biznes. Pod tym względem są fajnie zorganizowani. Na uczelni przedszkole - i to takie sponsorowane - piękne. A że jestem na studiach dziennych - mam sznsę na dofinansowanie - bo drogie przedszkola tu są bardzo - to kosztuje 175 funtów tygodniowo - więc sama nie dałabym rady. Co jak co, ale na pomoc państwa pod tym względem tu mogę liczyć. Robię wszystko, żeby utrzymać siebie i moich chłopców sama - oprócz szkoły całe weekendy pracuje, ale i tak nie dałąbym sobie finansowo rady - a tatuś niestety się nie poczuwa... Smutne :-(
Ale co tam - oby do przodu :-)
Magda kiedy komunia? Na pomorzu w tym tygodniu - wiem od koleżanki. Mój synek miał w tamtym roku - tutaj w Anglii, ale na polskiej mszy. Niestety mało gości było, bo daleko... Ale najważniejsze , że Babcia i Dziadek byli - moi chłopcy najbardziej tęsknią za nimi. Tak się odczuwa ich brak jak się jest daleko...

Bafinka zazdroszczę tych gór. Ja ostatni raz w górach byłam jak miałam 7 lat :zawstydzona/y: Baw się dobrze i uważaj nie siebie.

Witam serdecznie nasze nowe Forumowiczki.

Miłego weekendu Kochane Mamusie :-)

reklama
Hej dziewczyny! JA tez czuje ruchy, ale nei sa to jeszcze porzadne kopniaki a delikatne pukniecia, ale co chciec jak moja mala stopka jest naprawde mala wiec nie umie zadac bolu i sily. Maz co wieczor naslu****e, maca , czasem cos poczuje bo maly jak na zlosc jak trzymasz reke to moze raz puknie a jak ja wezmiesz to dawaj i znow przyklada sie i cisza...
Zartownis z niego :p
Ale mamy dzis ladna pogode, posiedzialam troszke na balkonie ale az mi za cieplo bylo i weszlam do srodka.

Ewelina wow to masz i tak fajnie bo wiadomo co by było w Polsce ;-)
A komunię mam za tydzień i tez gości nie będzie tak dużo ok 20-u,mam nadzieje że pogoda sie utrzyma.

Cześć,
u nas też pogoda nawet, nawet, trochę wieje, ale jak się wejdzie w słonko to fajnie grzeje. Jutro chyba robimy grilla na działce, mieliśmy jechać gdzieś do knajpy na obiad, ale wszędzie komunie i rezerwacje. Chyba już nikt nie robi komunii w domu...
Umówiłam się na wieczór z koleżanką gdzieś pojedziemy na ploty, chyba mam potrzebę wyjścia gdziekolwiek:-)
bafinka dobrze, ze wyjazd udany..
nanusia dobrze, ze wszystko ok..odpoczywaj sobie..
magda wcale się nie dziwię, ze się najadłaś strachu..ja pewnie też bym spanikowała..
ewelinak, fajne rozwiązanie takie przedszkole dla malucha w miejscu pracy bądź nauki..masz pod ręka, zawsze możesz zajrzeć..super..

Ja dzisiaj rano weszłam na wagę, znowu kg więcej, jak dalej będę tak tyła, to do końca ciąży przywalę chyba ze 30 kg..nie wiem o co chodzi, ale znowu mam kg więcej. Nie jem dużo, ale chyba przesadzam ze słodyczami i pewnie stąd ta waga tak leci do góry.

Aniawos - nie tylko u Ciebie waga szaleje :szok: Ja mam napady głodu na słodycze - bbrrrrr
Przed ciążą nie przepadałam za słodkim - a teraz - ach szkoda gadać

A dzisiaj marzą mi się placki ziemniaczane - a to przecież tłuste...

Ja dzis robie tortille z kurczaczkiem.
Slucham wlasnie muzyki klasycznej dla mojego dziecka, ale szczerze to mi uszy wiedna :p Jestem kulturalnym wrakiem :p
Macie jakies piosenki ktore puszczacie swoim dzieciom w brzusiu?

Kardamon - poproszę ;-) Bo absolutnie nie mam weny do robieni obiadu dzisiaj - odgrzałam wczorajszy. A te placki.... Ale bym zjadła.
Ale zaraz znowu do pracy.
Big Child - u mnie klasyka odpada. Tzn mam kilka utworów, które lubię, ale żebym przepadała - nie bardzo. No i jakoś nie mam ochoty się zmuszać - bo wtedy rozdrawżniona jestem - i Maleńkiej to na dobre nie wychodzi...
Ja po prostu słucham tego co lubię i Malutka w brzuszku razem ze mną. Chociaż wiem, że klasyka zalecana ;-)

reklama
Do góry