reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczyny!!

Dzisiaj test o czułości 25 i druga krecha jest oczywiście nie bardzo czerwona ale jest,na razie uciekam do później!!

Witam dziewczyny :-)

Ja dziś wyspana .. oczywiście nie pojechałam na wystawę :-( pies mój się rozchorował.. :-( i brzuszek go bolał i bidula leżał z moim termoforem :-)

Claudusia gratulacje ;-) powiedz nam potem jak Twój zareagował :-) i szczęśliwych 9 miesięcy :-)

Ael – nooo dwa dni różnicy to strasznie dużo :p jak ja wychodziłam ze szpitala w wieku trzech dni to Ty się dopiero rodziłaś :-D :-D hi hi normalnie jak czytam o Tobie i Twoim facecie to mam ubaw jak z niezłej komedii :-D Wy to udani jesteście ;-)

Kasia – ooo wiem coś o niewidzeniu się z moim kochaniem :-( My też obydwoje mamy dziwne prace i bywa, że się ze trzy/cztery dni nie widzimy ;-( a bywa też i tak, że cały tydzień siedzimy tylko ze sobą :-D ale dzięki temu się Nam nie nudzi :p :-)

Pao- jeeejjj 20 kg?? :-D hi hi to może jakiś łosoś :-D kurczę nie widziałam tej gry na nk ;-)

Hi hi a ja się dzisiaj wyspałam, że hej :-D wstałam dopiero o 11 :-D no cóż, ale muszę się wyspać na zapas, bo jak w razie czego podczas ciąży będę się budzić o 7 jak Ael, to przynajmniej będę miała zachomikowane pokłady energii :-D :-D

Wanilia – witamy serdecznie :-D i zapraszamy do rozmowy :-) przynajmniej ja zapraszam hi hi ;-)

Simiriel – zatem gratuluję wyrozumiałego faceta :-) cóż jak nie wolno, to nie wolno ;-) nie takie rzeczy się przezywało, co? :-) oj oj ale z Ciebie dinozaur, jak z koziej d… trąba :-D przecież to tylko trzy latka między Nami (albo dwa-zależy jaki rocznik jesteś) :-D
no wiesz co??!!! Ja w tym roku kończę 25 :-( tzn, że stoje już nad grobem!!! :p :-D

Claudusia – więc jeszcze raz, oficjalne SERDECZNE GRATULACJE!!!! :-D i czekamy na raporcik ;-)

Magda.a – ojjjj biedny psiutek :-( ale ma należytą opiekę?? ;-)

Wiecie co Wam powiem… podzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami, bo chyba świruję :p ale od dwóch dni bolą mnie moje cycole :p a do okresu mam jeszcze ponad tydzień i nigdy tak wcześnie nie miałam takich dolegliwości… z resztą od dobrych kilku dni pobolewa mnie brzuch :-( nigdy w życiu nie bolał mnie w połowie cyklu :-( myślicie, że powinnam zacząć się o siebie martwić :confused: :confused: :confused:

Ostatnia edycja:
Claudusia GRATULACJE!!!!

Witam nową staraczkę Vanilię, czuj się jak u siebie w domu :)

Ja się oddałam swojemu facetowi, po jego minie po widziałam, że był zajebiście zadowolony :-D

Sil ty stara torbo, ja w sierpniu ćwierćwiecza kończę i co mam powiedzieć????????

Truskawcia toż to mówię, że Ty stara krowa jesteś, ja ze staruchami się nie zadaje :p

Idem dziewczynki, szykować się na grilla bo ze znajomymi jedziem :-D
Buźka dziewczęta!

Pao, seks w ogóle nie szkodzi dziecku, chyba, że jest to ciąża zagrożona, nie wpadajmy w paranoję!!

Truskawcia, ja w tym roku skończyłam 27, rocznik 84. Ty chyba pytałaś, czy komuś się udało zajść od razu. Mnie tak prawie. Podjęliśmy decyzję w lutym, ale to był ostatni płodny, a w marcu już się udało.

Normalnie stara się poczułam :p

Claudusia gratulacje :):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja np nie mogę nic a nic. Ale ja mam zagrożoną, plamiłam i w ogóle. Ale zobacz na Ael, nic się nie dzieje :) Zresztą, kobiety często nie wiedzą, że są w ciąży, ja niby w czwartek dostałam okres, w sobotę piłam winko, a w niedzielę wyszło, że jednak jestem i NIC się nie stało, tak samo z seksem :)

Ael - czyli jednak dałaś odetchnąć swojemu mężczyźnie ;-) ale łaskawa jesteś :p może i jestem stara krowa, ale za to jak się trzymam hi hi ;-) jak 18-stka :p
Życzę miłej grillowej imprezki :-D

Pao – eeeeeee noo a masz tam jakiegoś kutra, czy wędką łowisz :-) ja też właśnie zielona w tym temacie jestem :-D

Silmiriel – eeee to młoda koza jesteś :-D ja rocznik ’86 czrnobyla ;-) tak, tak to ja pytałam komu udało się od razu :-D tak z próżności (bo mam jednak nadzieję, że mi i mojemu K. udało się za pierwszym razem :p gdyż robiliśmy to w bardzo dogodnym momencie cyklu :-) ) i z ciekawości :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry