Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Dziewczyny jak dziecko ma katar to szczepić? poprzednio przepadły nam szczepienia bo młody był chory a teraz znów mega katar:/ I chyba znowu przepadnie... shit:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak dziecko ma katar to szczepić? poprzednio przepadły nam szczepienia bo młody był chory a teraz znów mega katar:/ I chyba znowu przepadnie... shit:/
Wow jestem zaskoczona waga twojego maluszka :-) Mój przystopował z waga i przytył tylko 750g w ciągu 6 tyg. A bałam się że będzie już miał 9kg,ale mam mniej.No to masz troszkę więcej do dźwigania.Ważne ze zdrowy.A mówiła cos lekarka ze dużo przytył???
Wiolcia Hubert też na ostatnim szczepieniu miał katar, ale lekarka powiedziała, że katar nie jest przeciwskazaniem do szczepienia. Ale ja tam jej za bardzo nie wierzę ;-)Dziewczyny jak dziecko ma katar to szczepić? poprzednio przepadły nam szczepienia bo młody był chory a teraz znów mega katar:/ I chyba znowu przepadnie... shit:/
Ja też zaskoczona byłam. Spodziewałam się coś około 8,5 kg. Wcześniej na samej piersi przybierał po 1 kg a tu to, że 3 tygodnie sama pierś a 4 już tylko mm(przez cholerną rwę!
) to myślałam- przytył 1,5 kg a tu 2kg
!!! Do tego 12 cm urósł! Przez to, że tyle ma długości to lekarka stwierdziła, ze jest ok
, że jest proporcjonalny.
Waga 8450g czyli 750g w ciągu 6 tygodni :-) Więc jak na mojego koloska to w sam raz :-)