Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gratulacji ciąg dalszy, rozmówki o ciąży, fajnie nawet. Przez chwilę się zdołowałam, bo objawów znów żadnych specjalnych nie mam i do tego myśl, że wszyscy już wiedzą to teraz wogóle lipa by była jakby się coś stalo
I ruszyłam sprawę w pracy oficjalnie, powiedziałam szefowej, że ja wiem że nie mam papierków, ale ze względu na niebezpieczne warunki, chce to naświetlić dalej i ona w tej samej jeszcze chwili poszła do kadrowej (bo ona też jest od BHP) i będę miała warunki sprawdzone już w poniedziałek. Dzieki za motywacje Sergeevna, rzeczywiście wystarczyło pogadać a nie stresować sie bez sensu
później kumpela mi powiedziała, że też wiekszych objawów nie miała, jeszcze post od Koty poprawił mi humor na wieczór. Koto-behemoto, pisz codziennie o bezzobjawowych objawach jeśli bedziesz miała ;-) To nie jest powód do stresu,każdy mi mówi żebym się cieszyła. Milva ja też nie mam wogóle ochoty na sex, aż mi czasami szkoda mojego m, bo tak mu się teraz podobam i wogóle tak jakoś szczęśliwiej u nas teraz. Chociaż wiem, że on też się troche boi, bo po ostatnich baraszkac plamiłam i jakos oboje się wystraszyliśmy. Nie wiem, może to od tego nie mam ochoty, a może to zmęczenie. Mam nadzieję że to przejdzie jak już hormony przestaną buzować. I jest taki kochany i robi wszystko dla mnie. Chwilami nie wytrzymuje mojego lenistwa, ale ogolnie jest suoer. Kupił nawe specjalny mikser do robienia mlecznych napojow z owocami. Dziewczyny taki napój z maslanki lub podobnych mlek i owoców to rewelacja. Są bardzo zdrowe i pomagaja na zaparcia
A różnych przepisów jest od groma i ciut, jak wróci z pracy to zażyczę sobie malinowy na kolację 
zastanawiałam się, czy Ty też tak dobrze się czujesz haha
,ale widok dziecka wynagradza wszystko"
mąż z wami wszedł do gabinetu czy , ginuś go zawołał?Dziewczynki ma pytanko jak bylyscie na tym "najwazniejszym " Usg i lekarz sprawdzal serduszko u dzidzi to odrazu biło czy musiał troszke "pojedzic" , sonda zeby mozna bylo usłyszec? i zapewne jest badanie dopochwowemąż z wami wszedł do gabinetu czy , ginuś go zawołał?