Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nie ma mowy! Sama i tak musiałam im powiedzieć ze względu na nocki i prace po 12 godzin. To tylko i wyłącznie wina tych, co zwolnili - nie usprawiedliwia ich nic.
Normalnie aż wstyd kogoś zaprosić... 
Zależy od lekarza, ale mój będzie mi robił dowcipnie, a będzie to początek 13 tygodnia. Dowcipne jest dokładniejsze. Moja siostra miała w Austrii robione to mówiła, że do końca ciąży zdarzało się dowcipne USG.a_gala a orientujesz się jak to USG technicznie wygląda? W sensie czy dowcipne czy nie?
No i bardzo dobre myślenie. To powinno być nasze hasło. Lenia też mam, aż mój mąż narzeka. Mimo tego jest dzielny i robi za mnieNo to rzeczywiście masz ścisły postJa kawę z dużą ilością mleka piję, ale naprawdę sporadycznie (raz w tygodniu), herbata w większości owocowa, staram się wychodzić też tylko z psem i na jakieś małe zakupy, nie palę, nie piję, sexu też nic - wolę dmuchać na zimne, tym bardziej, że biorę duphaston.
Ale wiecie co? Jak pójdę w piątek do gin i na USG, a to już 11 tydzień i powie, że jest ok to myślę, że będę duuuużo spokojniejsza. 11 tydzień to prawie 12.)) A do piątku jakoś czas sobie zorganizuję, żeby szybciej zleciało. I tak już 1,5 m-ca mija jak dowiedziałam się o ciąży. Poza tym pocieszam się, że skoro maluszek przetrwał laparoskopie to już nic nie ma prawa zmącić "naszych wspólnych" 9 m-cy.
)))
Od dzisiaj dziewczyny myślimy tylko POZYTYWNIE!!!
Dagne a mi się śniło, że będą bliżniaki!!!!![]()
aaa jeszcze miałam napisać że koleżanka z bb ma termin porodu na 18 listopada a w zeszły poniedziałek miała genetyczne i już zna płeć !