reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a na ile dni tam wychodzi tzn w miesiacu na dana plec?
po 3 dni i co miesiac jest na przemian?
ja bym zabardzo w to nie wierzyla
napewno jest taka metoda na swiecie
ale nie wiadomo czy ta osoba z allegro wlasnie ma licencje i wie jak okreslic te dni
bo moga byc one wyssane z palca
wiem ze jagienka cos sprawdzala ze strony twojaplodnosc.pl
i jej naszly dni dziewczynkowe z prawdziwa owulka
u mnie zas wyszedl chlopak 3 dni przed prawdziwa owulka
wiec zobaczymy czy to dziala i czy sie sprawdza

w kazdym miesiacu jest roznie- czasem w jednym miesiacu wszystkie dni- np. 7 dni to dni na dziewczynke, w innym miesiacach wszystkie dni np. 5 na chlopaca, a w jeszcze innych dniach pare dni na chlopca i np. jeden na dziewczynke. nie ma na przemian i nie ma zadnej reguly.

szkoda ze mi te cykle w najblizszych miesiacach sie nie naloza (o i le w ogole jakies sie naloza) bo bym zaryzykowala:tak: bardzo mi zalezy na poczeciu dziecka latem, zeby urodzic wiosna. synka urodzilam jesienia i wiem napewno juz tak nie chce:no:

reklama
Beatko na podstawie daty i godziny urodzenia , podaje sie takze miejscowosc urodzenia
zamowilam jutro zaplace 9,9 zl to nie zbankrutuje
co do podanego wyzej to tez go zrobilam z torunskiej strony i nie pokrywaja mi sie cykle ale tam podany jest tylko konkretny dzien i ile godzin pozostanie lub jest juz np coreczka, to jest to samo co ten z allegro, tylko trzeba sobie rozrysowac samemu np od daty 5 czerwca staranka na dziewczynke dodac godziny w przod i w tył, wiec ta osoba z allegro "robi" wizualizacje tego cyklu ksiezycowego podanego na stronie astronomi torunskiej

Dido jak u Ciebie?

lawenda_15118240_6857.jpg

hej cioteczki ja na chwilkę....weekend minął jak z bicza strzelił....
cale dwa dni na powietrzu....dzieci są "przetlenione":-D:-D:-D

usciski , Jutro Was poczytam

Beatko

strona płosdnosc.pl tez bazuje na astronomii torunskiej czyli cykle ksiezycowe, bo jest tak samo, i sadze ze z allegro otrzymam dokladnie to samo co wyliczylam z astronomii torunskiej i ze strony plodnosc.pl
Nic nowego nie wymyslili :-)

dzien dobry:)))
pogoda u nas sie popsuła...jest cieplo ale chmurów a chmurów na niebie....no ale i taka pogoda jest potrzebna...roslinom i chyba mi bo przez ten ostatni czas cale dnie na dworze a dom zarastal kurzem...dziś nieco ogarnelam...

beatko- a jak twoje samopoczucie? jakies objawy ciązowe daja znac...
jagienko no i jak ty sie czujesz?

A KTO DZIS TESTUJE?????/

Ostatnia edycja:
jagienko no i jak ty sie czujesz?
Dziękuję,dobrze :-) to znaczy fizycznie bo psychicznie to już myślę o tym że mój mężuś jutro wylatuje i zobaczymy się dopiero na koniec lipca...:-(
Dobrze że zaraz koniec roku szkolnego...będę się byczyć z chłopakami :tak: oby tylko nie było zbyt dokuczliwych upałów :no:
Dopiero zjedliśmy śniadanko,zaraz trzeba się ubierać,odebrać młodego ze szkoły i jechać do miasta,obiecaliśmy mu kupić parę rzeczy za uzbierane na Komunię pieniążki.

A jakie Wy macie plany na początek tygodnia?

czarodziejka dzieki zadnych objawow nie mam procz mdlosci czasami
zwykle po jedzeniu i lekkie zmeczenie
z chlopcami mialam tak samo wiec ta ciaza niczym nie odbiega od poprzednich

jagienka no to synus poszaleje na zakupach
509.gif

reklama
Do góry