reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziekujemy slicznie za zyczenia!!!! Kajdusiu przy twoich az mi sie lezka zakrecila :*****, Gosiu, Perfeciu Agusiu wasze rowniez przepiekne!!!!!!!! Chyba je sobie na pamiatke wstawie w profil:-):-) Jestescie przekochane dziewczyny, az nie wiem co napisac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wszystkim ktore o nas pamietaly tutaj i na FB dziekuje!!

Impreza nam sie udala baaaardzo. Tort -REWELACJA!!! Jesli moge polecic to polecam go wlasnie, moj pierwszy tort w zyciu, a kazdy kto go dzis probowal nie mogl mi uwierzyc, tak prosty w wykonaniu a tak piekny i smaczny.
Ze wszystkich prezentow ktore Lila dostala numerem 1 dla niej byl...najprostszy baczek. Jesli wasze dzieci go jeszcze nie maja to polecam na prezent. Ksiazeczka z glosami zwierzat i ich zdjeciami rowniez ja zachwycila.

kasiajanicka ja takie truskawki przed podaniem smaruje lyzeczka tezejacej galaretki, nauczylam sie tego w restaracji i efekt jest zawsze przepiekny:swiezych soczystych owocow. polecam.
nadika zdrowka!

Milej nocki :-):-)
A gdzie mozna zobaczyc Twój tort?

reklama
dziewczyny!
Ile razy wasze dzieci pija mleko/kaszke na mleku?
u nas 06.,00, 17.00 i 19.30 (okolo) nie wiem czy dziecko roczne ma tyle pic mleka (pije po okolo 200ml) Nie podaje serkow, jogurtow bo maly ma skaze...
Lila w ogole nie wypija mleka. Je jogurty i sery i wieczorem kaszke mleczna, to wszystko

Klementinko ja bym wiele dala zeby Lila przelknela mleczko, ja jej daje rzeczy na zwyklym mleku, a w szafie mam mleko mod, ktore dosypuje jej do obiadkow. Mysle ze jakby pila mleko to dawlalabym jeszcze jakis czas wlasnie mm

Lena zaraz wstawie na watku o urodzinach

Przyszłam dożyczyć Maji jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-) widziałam zdjęcia z urodzinek na facebooku, śliczny torcik i przecudna mała kobietka :tak::-):-) świetnie wyglądała 1 na ogromnym torcie i mała 31 na babeczce :D

ja też tak na chwileczkę bo lecę na jakieś zakupy póki jeszcze nie jest tak gorąco

DLA WSZYSTKICH NASZYCH KOCHANYCH SKARBÓW TYCH MALUTKICH I NIECO WIĘKSZYCH SKŁADAMY NAJPIĘKNIEJSZE ŻYCZENIA W DNIU ICH ŚWIĘTA BY WASZE DZIECIŃSTWO BYŁO JAK NAJLEPSZE, NAJRADOŚNIEJSZE I TRWAŁO JAK NAJDŁUŻEJ

Spieszymy także z urodzinowymi buziakami dla Zuzi i Filipka
s050.gif

a wszystkim życzymy miłego dnia:-)

Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejsze Parki ROCZNIAKÓW Zuzi - mi_mi oraz Filipka - Badaickiej

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miau.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Ci życzenia!!!
Wszystkiego najpiękniejszego w życiu Waszy Wam życzę. Słonko niech zawsze Wam świeci a chmurki przegania wiatr!
Dużo zdrówka , szczęścia i 100 szczęśliwych lat!

dzień dobry,

u nas dziś dzień zapowiada się deszczowo:crazy:

kreatorka - a kiedy masz ten ślub? dietujesz jeszcze dalej?;-)

koriander - a u nas bączek wywołał całkiem inna reakcję, mamy taki zwykły blaszany i wydawał głośny dźwięk na który majuska uciekała gdzie pieprz rośnie:laugh2::laugh2::confused2::confused2: cieszę się bardzo, że impreza się tak pięknie udała, a mama do kiedy zostaje?

Klementinka - ja zamierzam przez najbliższy czas mleko mm jeszcze podawać, zwykle krowie tez je w produktach mlecznych typu budyń itd.; jednak wyprawiacie urodzinki w domu?

Agi - dla bidulki zapracowanej buziak:-)

zyrraffka - przytulam cie kochana

eagle - jak zdrówko?

kasiaj, nadika, Asnecja - zdrówka dla mluchów

magdax - Maja pije mm 2 razy dziennie, o 5:30 i po kąpieli po19 po około 260 ml

Dla dzisiejszych solenizantów Zuzi i Filipka sto lat!!!!

A dla wszystkich dzieciaczków z okazji ich dzisiejszego święta samych radości i słodyczy Maja z mamą życzy:-):-)

Kochane Czerwcowe dzieciaczki wraz z rodzeństwem. Najserdeczniesze życzenia w ten piękny dzień!
Kiedy gonisz za szczęściem
A to ono Cię goni
Wtedy nigdy przenigdy
Ciebie nie dogoni
Usiądź sobie na chwilę

Podstaw szczęściu stołeczek
Porozmawiaj troszeczkę
Zjedzcie kilka ciasteczek

Pomyśl, że w kółeczko
I zmęczycie się obaj
Odpocznijcie deczko
I z papieru motyle

Wyczarujcie rękami
A skrzydełka im w cętki
Pomalujcie farbkami

No i zrobisz bęc
Wtedy ono znienacka
Weźmie i złapie cię
I podmucha kolanko

Łzę obetrze ci z oka
Wtedy będziesz już wiedziała
Szczęście bardzo cię kocha.

reklama
Witam się i ja:)
U nas juz po remoncie:) Dziewczynki od 3 dni śpią razem w pokoju:))) Zaraz moze fotki wstawię:)
A ja za to jestem chora- gardło mnie boli koszmarnie, mam katar i do tego zapalenie spojowek...

Do góry