reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam Was Serdecznie
Chciałabym się dołączyć do Was. Krótko streszczę swoja historie.
Czerwiec 2007 ciąża pozamaciczna usunięty lewy jajowód;
Sierpień 2009 ciąża pozamaciczna usunięty prawy jajowód .
Mam 28 lat i zdecydowałam wraz z M o wzięciu udziału w programie” in vitro do skutku” w niviccie.
Za tydzień jedziemy do gdańska robić badania kwalifikacyjne (AMH i fragmentacje DNA plemników).
Mam do was Kochane wiele pytań bo jestem strasznie zielona chociaż czytałam wiele artykułów na temat in vitro i mam nadzieje ze okażecie mi cierpliwość i pomożecie J
Czymam za was Wszystkie Mocniutko Kciuki :happy2:

reklama
Też sobie o tym pomyślałam, zadzwonię do nich sobie jutro i zapytam, najwyżej sie przewioze:)
Jak sie czegos dowiesz, to daj znać. Może i ja się do nich wybiorę ( jak się nie będę mogla doczekać do usg.) :)

Witaj Dellfina. Myślę, ze Śmiało możesz pytać. Ja sama nie jestem ekspertką, ale wiem, że są tu dziewczyny, które mają ogroooomną wiedzę.

hej delfina

o nic nie pytaj.....jak bedziesz juz miala od nich jakies info i badania to wtedy mozna popytac... a tera to jedz na czysto i sluchaj uwaznie co beda mowili

gratuluję nowym ciężaróweczkom!!!!!

witam wszystkie nowe dziewczyny na forum!!!!

pozostałe babeczki "stare znajome" -ściskam i pozdrawiam!!!!

Czesc dziewczynki :-)
vane76- Mam nadzieje,ze juz nic sie nie wydarzy i spokojnie zaczne przygotowania do INF. Jak Ty sie czujesz vane76 psychicznie i fizycznie ??
Magdalena Markiewicz - Bardzo ladny avatar :-)
Dellfina - WITAM NA FORUM !!!
ptencer - Ciesze sie, ze nie mialas zadnych mdlosci. Hmm..bole odcinak ledzwiowo-krzyzowego moze powinnas delikatnie sie gimnastykowac (bardzo dobry jest tez basen-szczerze polecam :-) ) i unikac przebywania przez dluzszy czas w tej samej pozycji ????

ptencer - Ciesze sie, ze nie mialas zadnych mdlosci. Hmm..bole odcinak ledzwiowo-krzyzowego moze powinnas delikatnie sie gimnastykowac (bardzo dobry jest tez basen-szczerze polecam :-) ) i unikac przebywania przez dluzszy czas w tej samej pozycji ????

dziekuje Kochana za porady:-)od dzisiaj zaczynam yoge dla kobiet w cizy, wiec moze bedziew szlo ku dobremu. Dzisiaj pierwsza noc od 2 tygodni jak sie wyspalam, zero boli i tak mi dobrze:-). Co do basenu, to ja kocham plywac, mam tylko stracha przed jakas infekcja w ciazy, bo one ciezko sie potem lecze. W poniedzialek mam wizyte u ginka to popytam. Tobie zas Kochana zycze, abyscie jak najszýbciej podeszli do programu (pomimo roznych problemow po drodze) i abysmy mogly Ciebie goscic na watku dla ciezarowek:-)

Delfina-> witaj wsrod nas. Smialo pytaj o wszystko, od tego tu jestesmy, zeby sobie pomagac

Asiiek[/B]-Bardzo sie ciesze ,ze wreszczcie u Ciebie ruszylo i zaczynasz przygotwoania do INF !!!! :-) .....moze podczas stos.antykoncep. powinnas co drugi,trzeci dzien stosowac kaps.kwasu mlekowego doustnie lub dopochwowo aby uniknac podobnej sytuacji ???

o dobry pomysł... dzieki:-) mam nadzieje, ze teraz nic nie stanie nam na przeszkodzie

alaT czyli obie podchodzimy w lipcu:-) musi sie nam udac!! i juz!!

Delfina witaj! Ja tez jestem Invictowa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Delfina masz sytuację niemal identyczną jak ja, tyle, że mi przy 2 cp zachowali ten prawy jajowód, lecz jak się potem okazało niepotrzebnie, bo i tak do niczego się nie przyda, a przy IVF grozi mi kolejna cp... Ja jestem w trakcie stymulacji do IVF, ale jakoś marnie mi rosną te jajczęta, mam nadzieję, że jutro się coś u gina dowiem więcej...

Witaj wśród invitrówek, to forum to kopalnia wiedzy, dzwiczyny maja duże doświdczenie i są bardzo zyczliwe- sama bardzo często korzystam z porad- jak zadasz konkretne pytanie zawsze dostaniesz konkretną odpowuiedź :).

Do góry