reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

Dzięki LANA! No ja też ich własnie duzo na miescie widuje, i pewnie dlatego moja siostra też takiego chce ;-) Teraz z perspektywy mojego pierwszego wozka, tez bym sie pewnie na x-landera zdecydował. Jezeli chodzi o model to ona rozwaz xa wlasnie albo XT ze wzgledu na przekladana raczke :-D. Na allegro już sprawdzała, ale wiesz ona chce taki zeby wygladał jak nowy. Jak to sie mowi chce miec ciastko i zjesc ciastko ;-) cale zycie tak ma! Już sprawdzałam na tym nextwayu, maja cale zestawy, za ok 1000 zł (gondola, spacerowka, pokrowiec i adaptery), bez torby, piszą że z gwarancją. ALe chciałąbym sie dowiedziec czy ta renowacja naprawde robi z uzywanego wozka, "wozek jak nowy" :-) Na alegro też są, tu znalazlam ale bez gondoli
X-LANDER X-T PO RENOWACJI-JAK NOWY GWARANCJA 12MSC (1646433094) - Aukcje internetowe Allegro

A taka torba do x-landera dobra?
Torba Delti do każdego wózka WYPRZEDAŻ KOLEKCJI (1623608124) - Aukcje internetowe Allegro

Niby czlowiek juz mam wozek, ale ten temat zawsze jakos w koncu wyplywa ;-)

reklama
SOSIKA -BARDZO ŁADNY TEN WÓZECZEK CO ZNALAZŁAŚ PO REOWACJI szkoda ,że tyko spacerówka -ale wózeczek ciekawy i bardzo ładny kolorek a torba super tylko,że chyba nie ma zaczepów aby przypiąć ją do rączki od wózka.Jeśli chodzi o przekłądaną roczkę to w x-landerach jej nie ma i nie ma równiez możliwości przełożenia siedziska tył na przód,ale doczytałam ,że na bank ma ściągana tapicerkę-a to wielki plus.
o a ja znalazłam dla Ciebie coś takiego z pompowanymi kołami:
http://allegro.pl/a-wozek-x-lander-x-a-spacerowka-gondola-wyprzedaz-i1657505561.html

duży zestawik z torbą pompowane koła
http://allegro.pl/x-lander-xa-2011-volcano-spac-gond-torba-i1662588501.html

a tutaj duży nowy zestawik z torbą ale koła piankowe
http://allegro.pl/x-lander-xv-blue-gondola-ocean-torba-gratis-wyprz-i1659488959.html

Ostatnia edycja:
nie ma za co sosika -cieszę sie ,że mogłam pomóc :tak:a ten zielony który znalazłaś też mi się bardzo podoba i ma super szprychowe koła już kiedyś go oglądałam kolor extra i kólka super:-)

LANA KOCHANA! Tak sobie powinnac nicka zmienic! Dzieki za pomoc i za takie mile posty z samego rana! ;) aż miło! Trzymam kciuki za Ciebie i za Krystianka!

Dzięki kochana :-)jakoś musimy sobie pomagać .Cieszę się ,że na coś się przydałam .
Powodzenia w wyborze wózka dla siostry:tak:

Hej.
Mam do sprzedania wózek ROAN MARITA (gondola + spacerówka). Kolor jak na zdjęciu poniżej.
Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na PW.
Cena 600 zł.

roan.jpg

reklama
Do góry