reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Piekne te ciuszki akutan i przez Ciebie też pojade do H&m -u :-D ale to dopiero w sobotę, więc może już będą puste półki to nie wydam zbyt wiele.
Marcelina, szalejesz widzę z zakupami :-) a w razie głodu zawsze możesz któregoś pieska przerobic na pasztet ;-):-D
A ja nie moge zrobić fotek swoich zakupków, bo się coś stało z aparatem :-(a mój dziec oczywiście nie wie gdzie jest kabel od telefonu, zeby telefonem porobic fotki i je zgrac.....wrrr

Akutan - szalejesz z zakupami,ale piękne rzeczy nakupowałaś!
Marcelinaa - już kiedyś dawno temu rozmawiałyśmy o tym i wyszło na to,że chyba gospodarniej jest kupić jakiś cieplutki kocyk (który można wykorzystać w inny sposób),a pod buziulkę flanelkę... bynajmniej ja tak zrobię :-)

Marcelina myślę,że Oli tez chętnie użyczy swojego psa:)

Ja nie kupuję pościeli do wózka. Mam w komplecie śpiworek z polarem, ew. tak jak Taycia będę przykrywać grubym kocem..

reklama
Do góry