reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Tak, w komplecie jest jeszcze pomarańczowy w paski :) ... Mamy kilka tygrysków w różnych rozmiarach.. muszę mu zrobic zdjęcie w towarzystwie kolegów :D

A tutaj jeszcze jedno... takie kichające :D
Zobacz załącznik 365307

Nieźle. ;) Widze nadal pozostała południowa uroda. ;)

Jeszcze kilka zdjęć mojego malutkiego...
W drodze do Berlina...Zobacz załącznik 365271
W foteliku czekając na jedzonko Zobacz załącznik 365272
Poranna pobudka u rodzinki w zagermanicy :) Zobacz załącznik 365273

I te wielkie oczy. ;)

Mój mały śmiechacz po obiedzie Zobacz załącznik 365167 i po porannej pobudce o 9.20 :)Zobacz załącznik 365168

Szczęśliwe dziecko, mógły zostać komikiem. Jestem pewna, że największego ponuraka by rozbawił swoim uśmiechem. Aj, Antek Antoni śmiechotek. ;)
Nie wiem jak Twój maż wygląda, ale synek bardzo podobny do Ciebie. ;)

Bodzia - super fota Fifiego z rogami - genialną minę zrobił. Uśmiech a la Mona Lisa;-)
Smile - Świetne fotki, zwłaszcza to kichnięcie :-) - rewelacja. Fajnego śmieszka masz w domu;-) To u was rodzinne? Twój nick w takim razie nie jest przypadkowy;-)

A nas tu dawno nie było, więc na chwilkę się pokażemy, z nowymi umiejętnościami.
Zobacz załącznik 365524
Zobacz załącznik 365523
Co prawda, przy wyczynach Aluśkowej Amandy to pikuś, ale ja i tak jestem dumna z mojego akrobaty;-)

Super !!! Zaraz pobiegnie zobaczysz. ;)

No nie mogłam się powstrzymac :-)

dsc06042f.jpg

By bodzinka at 2011-06-21
dsc06043.jpg

By bodzinka at 2011-06-21

Diabelskie anioły, albo anielskie diabły. Urzekły mnie te niebieskie oczy. ;)

reklama
A tu kilka zdjęć Hubka z tego tygodnia ;-)
Chciał pochwalić się ząbkami100_3529.jpg
Przyłapany!100_3570.jpg
Grudniaczki już chwalą się raczkowaniem to Hubcio chciał chociaż pochwalić się super klockami i uśmiechem ;-) heheh100_3559.jpg100_3552.jpg

reklama
Do góry