reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
poszukuję jakiejś ładnej sukieneczki dla Natalki w rozmiarze 86 na wesele. Jeżeli macie taką do sprzedania lub wpadło wam coś w oczy na necie to proszę o linki :)

Mamusia, nie wiem czy w Twoich okolicach jest TKMaxx. Jesli tak i ma dzial dzieciecy, koniecznie wybierz sie. Zwykle maja tam dziesiatki roznych sukienek i lubuja sie w takich strojnych, dobrych na wielkie rauty :-)

EDIT juz sprawdzilam, najblizszy macie w wawce, a tam nie ma dzialu dzieciecego. :-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny u nas w Geoxie jest wyprzedaż butków i śliczne adidaski można kupić nawet za 39zł,a kozaczki od 89 do 129 zł.
W smyku trzewiki już od 40zł w wyprzedaży.

ps Jeśli któraś z was będzie w Tesco kupować produkty bobowity, papmersa, lenor lub vizir sensitive to chętnie przyjmę paragony :)

Dziewczyny u nas w Geoxie jest wyprzedaż butków i śliczne adidaski można kupić nawet za 39zł,a kozaczki od 89 do 129 zł.
W smyku trzewiki już od 40zł w wyprzedaży.

ps Jeśli któraś z was będzie w Tesco kupować produkty bobowity, papmersa, lenor lub vizir sensitive to chętnie przyjmę paragony :)

świetna okazja - na buty
a paragony tylko z tesco?? ja powinnam w sobote kupowac kaszki i trochę sloiczków - więc paragon przesle

co do butkow, to Ola dzis dostala od mojej mamy butki Adidasa, niechodki, roz 19 i ma jeszcze troche luzu, ludze sie ze do jesieni ponosi...a stope ma okolo 12cm..

aaaaaaaaa wlasnie, Kittek Ty mi wyslij na pw numer konta, to przeleje Ci pieniazki za tamte Nike. Olka dzis w tych butkach brazowych od Ciebie chodzila i ze dwie babki sie mnie pytaly gdzie kupilam:) tak wiec jeszcze raz za nie dziekujemy:)

Martuś nic mi nie wpłacaj :))) Butki są dla Oli w prezencie, będzie je miała na wiosnę skoro są za duże :) Tylko pamiętaj jak je wyprać.
Ja te Mai adidaski z aksamitem już chyba z 10 razy prałam.

Upolowałam dla Oli kilka fajnych ubranek w 'naszej angielskiej'. Mam nadzieję,że ci się spodobają.

Udało się Twojej mamie naprawić sweterek? Ten żółty jest czadowy :)

Dziewczyny mój sposób na pranie dzieciowych butków:

Włożyć każdego butka osobno do większej skapretki, włożyć do pralki i prać (najlepiej z pościelą czy jakimiś miękkimi rzeczami). Ja tak piorę Mai kapciuszki, adidaski, trzewiczków nie próbowałam hehe ( i raczej nie będę). Maja buty często brudzi w piaskownicy czy na naszej ulicy więc praktykuję ten sposób często :)

Kittek dziekujemy baaaaaaaaaaaaaaardzo w takim razie :*
butki juz wyprane wlasnie w ten sposob, wygladaja jak nieruszone:)

Sweterk tez mama naprawila, nie ma sladu po defekcie hehe...a tym zoltym wszyscy sie zachwycaja:) w naszym osrodku Ola zrobila w nim furore:)

reklama
Do góry