reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam wieczorkiem'

Bodzia
fajne promocje "wychaczyłaś" w biedronce:tak: jutro zajrze do "mojej" i zobaczę czy takią samą ofertę maja:tak:
Mnie juz by cos trafiło jakbym miął pod dachem takie dziecko jak ta dziewczynka:no::wściekła/y:
Sarka ja tam będę szczepić tylko na podstawowe (o ile uda nam sie dojść do przychodni bez kaszlu i gilów do pasa:dry:) bo na rota czy też grypę to nam w szpitalu odradzali ponieważ tak to nie uchroni przed zachorowaniem:confused: i tak jak już wspomniała Cwietka to jest nakręcane przez firmy farmaceutyczne:dry:
Tunia to świetnie ze niania sie sprawdza:-):-) obyś teraz znalazła prace ktora będzie zajmować mniej Twojego czasu:tak::tak:
Gufi fajnie ze miałas dzis dzionek- odpoczynkowy:-);-)
Asjaa oby antybiotyk szybko pomógł:confused:
ps. ja też to mialam i dostałam Duomox:confused:
Gabriela oby remont szybko się skończył:confused: wytrwalości
Cwietka oby iutro wam piękne słonce świeciło:tak::tak:
Ainah moja też sie długo nie chciała przekręcać z plecków na brzuszek a od jakichś 2-3dni zaczyna już te przewroty ćwiczyć:tak: także spokojnie ma czas ;-)
Ładnie przybiera na wadze :tak: pewnie nocki niespokojnie Wam mijają bo ząbkowanie się zaczęło:dry:

Wiecie co się dzieje u Olci bo dawno nie zaglądała a Oliwka ostatnio przeciez te zastrzyki miała :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry
ainah ja bym zaufała swojej intuicji odnośnie jedzenia.A jak sie czujesz?:-p
Aluśka ja już jestem zła wrrrr. ale rano Lolo zrobił pobudke o 5,20 ;-)
Ja jak mówi oni ona to wierze jemu, bo choć czasem mu się zdarza mijać z prawda to jak na razie to ja przyłapałam na kłamstwie kilka razy :-( Ech...Moja niewyparzona buzia...:dry:

Halo halo...
My na nogach od 7.55 :D. O 23 mały uznał, że się obudzi, ale po 15 min znów spał, więc źle nie było. Teraz już kombinuje jakby tu wyjąc grzechotkę z pudełka po butach.

Zakupy nam się dzisiaj szykują. Pampersy się kończą...kosmetyki dla małego i wiele innych rzeczy. Mama tez by sobie coś kupiła :)... Tak, więc szykujemy się i wyruszamy z małym do CH.

Bodzinka współczuje gościa... ale chyba trzeba zęby zacisnąć i czekać aż koleżanka małą odbierze.

Smile no trzeba...Sama chciałam....A do tego leje więc spacer odpada bo ona nawet adidasków nie ma. Mama pojechała po rzeczy ich... Ach..Chcialam jutro do skansenu z nimi jechac ale chyba jednak pojedziemy sami jak pogoda dopisze ;-)

Dostałam dzisiaj paczkę z farbami ze streetcomu. Wiem, że czerwona to dla Bodzinki, więc wyślę razem z puszkami po herbatkach. Mam jeszcze średni brąz i blond. Czyje to? Wrublik? I kto jeszcze?

Hej.;-)
Dzisiaj pierwsza nocka chłopaków w swoim pokoju. O dziwo:szok: starszak nie prze emigrował w nocy do nas. Mały też spał spokojnie w nowym miejscu:tak:. Oby tak dalej.
Ładnie dzisiaj, ale zostajemy w domciu, autko u pana doktora będzie cały dzień. Zostaje nam wizja spacerku wokół bloków.

Hej
Widze że przez pogodę wszyscy mają kiepski humor. Ja też! Mam górę prania i nic mi nie schnie. W łazience pieluszki, na balkonie pranie i powieszone pranie na łóżeczku Alka :baffled:
tak od wczoraj wszystko wisi i jest mokre:dry:Już nie wspomnę że mam jeszcze nasze rzeczy do uprania ale nie piore bo nie mam gdzie powiesić:wściekła/y:
Wyżaliłam się :zawstydzona/y:

Bodzinka widziałam wczoraj przelotnie ciebie na zdjęciu z plecaczkiem :) Suuuuuper wyglądacie :-)

Asjaa obyś szybko się wyleczyła.
Wiolcia jasne, że pamiętamy Vileykę. Ja już dawno widziałam ją na styczniówkach.
Ainah jak tam dzidziuś w brzuszku???
Bodzinka dobrze, że chusta spełnia swoje zadanie.

Krolcia to brawa dla chłopaków..
Mój Filip nie lubi spac jak jest całkiem cicho...Szalone dziecko...Pije kawke i zabieram się za robote bo dzieciaki spokojne...Ach ta pogoda...Spać mi się chce........

reklama
Jedna pralka już wisi. Kolejna się jeszcze kręci. Wykorzystam, że jestem w chałupce i zrobię sobie pranie.

Właśnie dzwonił do mnie M. Dał się w końcu namówić ojcu na zmianę konta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wrrrrr. Będzie sobie sam załatwiał formalności związane z opłatami:crazy:, przelewami i inne takie:angry:. Goowno mnie obchodzi:angry:!!! Jak tak, to się wzbraniał, a jak tylko sam z tatusiem to dał się wrobić:angry:. Potem znowu będzie mi marudził, ze posłuchał niepotrzebnie ojca.

Do góry