reklama
a były - tylko wieksze rozmiarya kaloszków dziecięcych nie było - pyta mój małż po spożyciu nadmiaru alkoholu![]()
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
kurde, Wy tak hurtowo zamawiacie te płaszczyki, i chyba ja się skusze...nawet nie zwróciłam uwagi czy były u nas w biedzie, Jutro zajrze
Antoś zasypia, ja sącze piwo i ogólnie szału nie ma...cały czas myśli krążą wokół Zosi....
Byliśmy dziś u babci na wsi i przywieźliśmy tone ogórkó z babciowego pola do ukiszenia, młode swojskie ziemniaczki, i młodziutką cukinie- zieloną i żółta( tą drugą jadłam po raz pierwszy)ale pycha....
nic to, ide się wykąpać i czekam na wieści....dobre wieści
Antoś zasypia, ja sącze piwo i ogólnie szału nie ma...cały czas myśli krążą wokół Zosi....
Byliśmy dziś u babci na wsi i przywieźliśmy tone ogórkó z babciowego pola do ukiszenia, młode swojskie ziemniaczki, i młodziutką cukinie- zieloną i żółta( tą drugą jadłam po raz pierwszy)ale pycha....
nic to, ide się wykąpać i czekam na wieści....dobre wieści
kici nie ma ni jednego paszczyka ponizej 110.a to może jest żaba ?no ale jakby co to weź ten 110 będzie na zaś
Jak jutro bedzie to wezme
Sebi dostal te drewniana zabawke z biedronki - sorter ksztaltow i jest zachwycony. najwiecej frajdy sprawia mu wkladanie i wyjnowanie calej zabawki do / z pudelka
dostal tez tunel z ikei i przez 2 dni byla to ulubiona zabawka, ale potem sie znudzil i teraz lezy i pol mieszkania zajmuje...
dostal tez tunel z ikei i przez 2 dni byla to ulubiona zabawka, ale potem sie znudzil i teraz lezy i pol mieszkania zajmuje...
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: