reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aaa a u mnie z usg na 12 lutego, a z miesiączki trochę później. Lecę spać do mężusia się przytulić, bo mi jutro rano wyjeżdża do Pzn :(

niop ;-) ale sie wystraszylam ze hej ;-) a ja sie wtorku doczekac nie moge bo ide prywatnie do ginka ciekawa jestem co i jak czy mi usg zrobi :-) i czy uslysze serduszko ;-) ael w ktorym tygodniu mozna spodziewac sie plci dziecka bo chcialabym na urodziny wiedziec mam 9 pazdziernika ;-)
Zrobi Ci usg i serducho usłyszysz i zobaczysz spokojnie. O płeć możesz się dowiedzieć tak na więcej niż 50 % po 18 tygodniu, ale zależy od jakości usg. Im lepsze tym większe szanse na poznanie płci dziecka. Więc masz spore szanse by na urodziny dowiedzieć się czy jest siusiak czy dziureczka :-)

Idę spać..znaczy wykorzystać faceta, wczoraj musiał mnie 3 razy w łóżku znosić XD, a teraz spanie bierze ale numerka nie przepuszcze muhahaha!

Dobranoc! :*

Wrócił największy zboczek wątku :-) gratulujemy :-D ja wczoraj poszłam spać :-D nic z "mężem" nie robiłam :-D on jeszcze grał na lapku, menadzerował piłkę nożną :-D

Cześć dziewczynki...

Jestem w pracy kochane... Czuję się dzisiaj dość dobrze, ale troszkę boli mnie brzuszek na dole... znów mnie ciągnie coś i mam dość twardy... testuję dopiero 24 ale chciałabym już wiedzieć co i jak...

Hej Dziewczyny :)
Nie jestem w stanie nadrobić dwóch tygodni więc proszę o skrót wydarzeń :)

Zmiana klimatu zadziałała , dostałam okres pierwszy raz od kwietnia i brudnych plamień brak:).

Malutka trzymam kciuki :*

Ooollcciiaaa doszło kilka nowych staraczek. Jedną z nich jest Sloneczko20, która była w 7 tyg ciąży, ale niestety poroniła...

A o co chodzi z tym Twoim okresem??? bo chyba nie jestem w temacie...??? :-)

reklama
No w kwietniu miałam ostatni okres:p:) a przez cały czas brunatne plamienia:p najprawdopodobniej efekt odstawienia tabletek :) i Ku mojej radości pojawił się na urlopie :) i Na dniach powinnam miec dni płodne:)

Przykra sprawa z tym poronieniem ...:(
A jakieś nowe fasolki są?

Do góry