reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

no właśnie ja tak pytam o te samochody bo muszę po prostu musze sobie kupić, ciągle sie o to z m teraz kłóce. fakt że narazie nie bardzo nas stać, wykanczamy dom i kredyt i firma i wszystko naraz ale takie życie, a jak sie nasza staruszka vectra rozpadnie to będziemy w dooopie bo m codziennie musi jeździć autem w pracy. eeehhh faceci to czasem nie myslą perspektywicznie u mnie to ja od podejmowania ryzykownych decyzji:)

zuzanka, oliwka ja też wczesniej prowadziłam z m działalność i byłam wolnym ptakiem;)ale jak sie zaczelismy starać o dziecko to pomyślalam że lepiej bedzie na etacie i teraz troche w tym ugrzęzłam, po 4 latach takiej roboty nie wytrzymuję już 8h za biurkiem, nie tak miało być, miałam już mieć dzidzi i spokojnie cieszyć sie macierzyńskim a potem wychowawczym a tu nic... a no i teraz z pracy sie nie opłaca rezygnować bo jak się uda to bez sensu, auta nie kupujemy bo kupimy jak bede w ciąży, i tak w koło... nic nie mogę wystartować!!!!

reklama
ehhh przypomniało mi się jak przyjeżdżałam z m do jego rodziców na weekend, wtedy już mieszkaliśmy razem i wszyscy o tym wiedzieli, a moja tesciowa rozkładała nam lózka w innych pokojach - mnie w gościnnym;) aż ją siostra m napadła żeby nie robiła szopek i kiedyś jak przyjechaliśmy to mi mówi że łózko w salonie sie zepsuło i nie może rozsunąć to czy się nie obrażę jak z K. bede spała w jego pokoju:szok::szok::szok:
:-):-):-)

...moja teściowa to była wspaniała kobieta ,ale babcia mojego męża pamiętam jak już mieszkaliśmy to ona cały czas myślała ,że my oddzielnie śpimy i jak ksiądz po kolędzie przyszedł to powiedziała,że jestem jego kuzynką ,która do szkoły przyjechała na studia .....to była masakra ....zawsze przychodziła do naszego mieszkania w niedziele rano i żdziwiona była ,że tylko w sypialni łóżko jest posłane :szok::rofl2:

zuzanka hiiiiiiihiiii no to też nieźle:)
Ja moją teściową lubię bardzo tylko nie jestem przyzwyczajona że ktoś aż tak się o mnie troszczy:) m był jej wyczekanym dzieckiem- synkiem, po problemowej zagrożonej ciąży, wczesniak. po 2 córkach. nie dziwię sie:eek: a ja jestem najstarsza z 4 rodzeństwa wiec zawsze wzrok i uwaga rodziców skierowane było na najmłodsze rodzeństwo a ja sobie radziłam sama. Cud że my się nie zabijamy z m :-)

zuzanka hiiiiiiihiiii no to też nieźle:)
Ja moją teściową lubię bardzo tylko nie jestem przyzwyczajona że ktoś aż tak się o mnie troszczy:) m był jej wyczekanym dzieckiem- synkiem, po problemowej zagrożonej ciąży, wczesniak. po 2 córkach. nie dziwię sie:eek: a ja jestem najstarsza z 4 rodzeństwa wiec zawsze wzrok i uwaga rodziców skierowane było na najmłodsze rodzeństwo a ja sobie radziłam sama. Cud że my się nie zabijamy z m :-)

noo Tymonka miałam się z nią troszkę,teściowa to się nie wtrącała....
to podobnie jak u mnie ja jestem najstarsza i mam 4 siostry i jednego brata :-)
a mój M to wypatrzone dziecko nie tylko teściowej mojej ale i babci wnusio ukochany ...ale na szczęscie uchował się na ludzi i nie jest rozpieszczony :-D

...uciekam troszkę ogórasów porobić w słoiki wczoraj zrobiłam 50 szt dzisiaj i już miałam 102 słoiki ale 15 szt musiałam podarować :wściekła/y:samym się nie chce robić to wzięli ode mnie nooo...ale zrobię jeszcze z chili kilka słoików,pózniej zajrzę ...

Ja też jestem najstarsza z rodzeństwa, a jest nas 5cioro:), a mój jedynak. Moja teściowa fajna ale wolę ją na odległość, zaś teściu zajebisty facet. Zresztą ja zawsze lepiej dogaduję się z facetami. Ale ogólnie to staram się trzymać z daleka od rodzinny męża, i mojego też nie zmuszam do przebywania z moją:). :):):):)
Spadam do pracy, miłego pisania:)

dzięki kochana za wsparcie ,mi dr Zamora robił ostatnio transfer ,bardzo małomówny ,ale trochę pociągnąć go za język to wszystko ładnie wytłumaczy i bardzo miły jest ,ja mam swoją p dr A.Zygler ale nie miała terminu już jak chciałam na usg się zapisać i wcisnęły mnie do innej.....
Gratuluję ciąży ,a co było przyczyną,że nie mogłaś zajść ?jeśli można wiedzieć?
właściwie nie wiadomo jaka była przyczyna, obydwoje zdrowi, wyniki ok., w naszym przypadku wystarczyły 2 IUI, pewnie dlatego, że dr postaraszył mnie badaniem drożności jajowodów w kolejnym cyklu, a koleżanka po takim zabiegu mówiła, że jest baaardzo bolesny

No juz wrocilam...
Bylam na miescie,zaplacilam rachunki,zakupy zrobione..mama kupila mi gofra i postawila solke...hee

ciasto sie piecze,,oliwka dzieki...
obiadek tez czeka....zapiekanka dzisiaj...

suzi a u mnie goraco...
zuzanka ja nic w sloiki nie robie,robi to przyszla tesciowa za mnie...

reklama
Do góry