Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mam maclarena juz od roku i nie narzekam :-)
a nie ucieklo ci tam jedno zero w cenie jak pisalas?![]()
u nas tez sa takie zabawy za taniec z panna mloda sie placi tj z panem mlodym...pamietam jak chcialas kupic tego graco symbio ..a powiedz mi czy tych maclarenow co ty masz sa jakies przeceny promocje ze taniej nowe mzna kupic??bo kolezanka bedzie chciala takiego kupic nowego i sie zastanawia czy nie taniej kupic w Uk...ja go kupilam ze wzgledu na to, ze podobaly mi sie funkcje i byl leciutki, a pieniazki byly z naszego wesela, na takiej zabawie gdzie goscie placa za to zeby zatanczyc z mlodymi i kto zostanie ostatni jak przestana grac to dostaje flaszke :-) taka tradycyjna zabawa w moich regionach..wiec takim sposobem uzbieralismy 1500zl i moglam przeznaczyc te pieniazki na spacerowke, bo normalnie chyba bylo by mi szkoda :-) w kazdym razie wozek uzywamy bardzo czesto i jeszcze nie bylo z nim problemow :-)
my mamy taki Buy your Maclaren Techno XLR Pushchair Coffee Brown/Powder Pink (2011 Model) reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
jedyne co moge zarzucic tej firmie to, ze powinni popracowac nad wieksza gama kolorow, bo jesli o to chodzi to inne firmy bija ich o glowe....
a ja też byłam pewna ze Ci zero uciekło. Boski jest.

dalej mi sie bardzo podoba, ale czasem trzeba myslec praktycznie, Amelka juz by dawno z niego wyrosla.... niestety...ale prowadzil sie w sklepie bajecznie...
ach...