• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

Hej kobiety!
Wreszcie wróciłam do domu. Już nigdzie sie nie wybieram. Mam dość.
U nas OK. Bartek chodzi coraz lepiej a nawet można powiedzieć, że biega. Idą mu górne jedynki.
a ze smutnych rzeczy to, że moja babcia choruje- ta co miała z Bartkiem siedzieć. Ma zaniki pamięci. Wyobraźcie sobie, że nie pamiętała mojego Bartka. :( Dla niej ja jeszcze byłam w ciąży.

To taki pojazd wielofunkcyjny jak na przykład tu : JEZDZIK SMOBY-BERCHET BUBBLE GO POLECAM (1734562064) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam go na ebay, używany i już go wypróbowaliśmy.
SUUUUUUPER!
Stabilny, bezpieczny bo ma i pasy i takie ramy żeby dziecko na boki nie leciało. Potem będzie można to usunąc i za rok może zasuwać na autku odpychając się nogami.
Piszę Wam o tym bo sądze, że to wspaniała rzecz dla dzieciaka.
Max był bardzo zadowolony z przejażdżki.
Bartek ma podobny z fisherPrice- fajna sprawa- sam wsiada, sam wysiada, pcha i za nim chodzi lub jeździ odpychając się nóżkami. Tak go lubi, że gdy go widzi to piszczy ze szczęścia i mówi: bruuuuuuuuu

Trixi trzymam kciuki:)

reklama
Trixi trzymam kciuki!!!
Aż trudno uwierzyć, że to już kolejny rok minął, tak niedawno wrzesień 2010 był takim gorącym tematem, a teraz już kolejne mamy wrześniowe czekają na swoje maleństwa, może Trixi będzie pierwsza.

Moje dzieciaczki śpią, ale za chwilę mogą sie obudzić, więc uciekam może zdążę pochwalić się jeszcze zdjęciami i wkleić jakieś.
Pozdrawiam i miłego dnia.

Dzień dobry :-)
Za nami nocka pod znakiem "idą zęby uwaga, będę zła". Mała obudziła się o 1 i nie mogła zasnąć do 3, dałam jej paracetamol, mleko i poszła spać już do rana. A ja o dziwo w rewelacyjnej formie :-D a myślałam ,że będę umierać.
kerna- może nie tak do końca non stop, ale przeważnie. We trójkę jesteśmy w weekendy ,bo G ma wolne. A tak to wychodzi o 7 wraca o 17/18 ,bo dojeżdża nieco do pracy więc jak wróci to je, bawi się chwilkę z Niną ,albo jakiś krótki spacerek i kąpanko i spanko ;-) to ja jestem druga w kolejce z tego co zauważyłam :-D jakby coś Ci się nie zmieściło to już podaję adres i przesyłaj te pyszności ;-)
anitas- masz rację okrutnie ten czas pędzi, nie wiadomo kiedy mija dzień za dniem i już rok się uzbierał :szok:
k8sad- to nieciekawie z chorobą babci, powrotu do zdrowia dla niej na tyle na ile się da. Gratulacje dla Bartka, to zaczną się pościgi za nim chyba z tego co piszesz. My też mamy podobny jeździk, ale Niinka chce go jedynie pchać, a wsiadać to tak średnio, woli na czworaka się przemieszczać :-D
Uciekam teraz, bo rozpoczynam poszukiwania jakiś fajnych zaproszeń na roczek.

Przyszła mamo Gratulację dla Torianka :)
Taka_ja Wszystkiego Najlepszego dla Darii !!
Kerna podziwiam Cię po nocy po kuchni się szwędać ja to godz 22-23 już śpię i poza Kacperem nkit i nic mnie z wyrka nie wygoni :)
Trixi kciuki zaciśnięte jak ten czas szybko zleciał :-)
Ropucha Sto Lat dla Laury :)
Ksad zdrowia dla Babci
Długi weekend zleciał nie wiadomo kiedy calą rodzinę objechaliśmy bo sierpień to miesiąc urodzin większości dzieciaczków w mojej rodzinie. Wczoraj spotkałam się z mamami z bb i już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania :-) Kacper zaczął strasznie rozrabiać czasami się zasatanwaiam czy przypadkiem głuchy nie jest bo jak mówię nie wolno albo gdy ucieka i go wołam to nic nie słyszy ale jak zawołam chodź am to pierwszy przy mnie stoi:-D Jutro jadę kupić wszystko na przyjęcie urodzinowe a rok temu o tej porze już w szpitalu leżałam czekajac na decyzję co dalej ;-)
Idę szykować się na drugi spacerek bo pogoda dziś przepiękna ! :-)

Magdzik wow! Dziewczyny z września czy po prostu z bb jakieś spotkanie w Wawie??? Super :)
U nas też dzisiaj jest cudnie, spacerek pierwszy zaliczony, a ja zamiast obiad szykować to siedzę cicho bo maluchy śpią a mieso muszę przemielić.....a już taka godzina! moze wyniosę maszynę na pole :P
Agata wiesz co ja bym dałą, żeby mój stary wracał chociaz od tej 18tej!!!!!!! Przynajmniej wieczorem cię odciaży, pomoże umyć, ubrać, poczyta baje, ulula..cokolwiek. A tak ciągle sama i sama i jak jest pora spania to sajgon :):) Ale moze w końcu i mój M zacznie pracę gdzieś niedaleko. Ale znajac życie to bedize wracał koło 20dopiero, ucałuje dzieci i tyla...

zupelnie zapomnialam o forum..zyje teraz Slubowiskiem hehe..
witam mamusie:)) nie zagladalam tu od lipca chyba..musze poczytac co u Was slychac..wiem tylko ze zblizaja sie pierwsze urodzinki niektorych dzieciaczkow, a blizniaki Kasiony juz po urodzinkach:)) jak ten czas leci..

u nas oki, Dawidek jest niemozliwie smieszny, ciagle gada ma ma.. od 2 tygodni chodzi i mam urwanie glowy teraz, wszedzie wejdzie, mamy za soba juz pierwszego ogromnego guziola;/ z apetytem roznie, obiady zjada pieknie, w sumie je wszystko oprocz mleka mm i kaszek.
Ja niedlugo wychodze za maz i juz po nocach nie moge spac z wrazenia:))

Kerna ales Ty obrotna..ja jeszcze w zyciu sloikow nie robilam..moja mama sie w tym trudzi:))

Trixi trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie..swoja droga jak to zlecialo..szok!

Agata no wiesz:huh: ale mi dziewczyny słodzicie, no ale w taki dzień to przyjmę wszystko bo cza się z dołka wykopać:eek::rolleyes2:
Każda z nas jest twarda tylko w swoim wymiarze:tak: Bycie mamą a jeszcze żoną to nie lada wyzwanie:-D Malgoś lepiej sie dobrze zastanów:-D:-D
ah biała kieca, welon, imprezka do rana..kiedy to było!! 4 dni przed ślubem nic nie jadłam z wrażenia:tak:Ale Tobie tego nie życzę bo znikniesz albo Cie komary z weselicha wyniosą;-)

haha..no z tymi komarami to jak w morde strzelil..siedze sobie z mama i dawidkiem i mowie chodz do lasu pojdziemy z malym na spacer..i poszlysmy..ale po wejsciu do lasu taka banda komarow podleciala ze ucieklysmy...;/ no co to sie dzieje..jakas plaga;/ nic nie mozna zrobic..okna jak otworze to wieczorem zabijam conajmniej kilkanascie sztuk..grrr..nienawidze ich!!!

co do weselicha..napisalam na facebooku status cos tam kilkanascie dni i bede zonka mojego meza..kuzyn mi odpisal ze Emil to biedaczysko..a ja odpisalam ze raczej farciarz:D:D
ahhh..juz nie moge sie doczekac az wloze ta moja suknie..jest tak obszerna na dole ze w futrynie sie nie zmieszcze hihihi..ale czad:))

Kernus 100 lat zyj nam:))))

Ostatnia edycja:
reklama
Słuchajcie dostałam sms od Trixi

"Ania przyszła na świat o 9.33 ma 53,5 cm i 3200 g i dostała 10 punktów pozdrawiamy wszystkie bb ciotki i dziękujemy za trzymanie kciuków."

Gratki Trixi!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry