k8sad
Fanka BB :)
Hej kobiety!
Wreszcie wróciłam do domu. Już nigdzie sie nie wybieram. Mam dość.
U nas OK. Bartek chodzi coraz lepiej a nawet można powiedzieć, że biega. Idą mu górne jedynki.
a ze smutnych rzeczy to, że moja babcia choruje- ta co miała z Bartkiem siedzieć. Ma zaniki pamięci. Wyobraźcie sobie, że nie pamiętała mojego Bartka.
Dla niej ja jeszcze byłam w ciąży.
Trixi trzymam kciuki
Wreszcie wróciłam do domu. Już nigdzie sie nie wybieram. Mam dość.
U nas OK. Bartek chodzi coraz lepiej a nawet można powiedzieć, że biega. Idą mu górne jedynki.
a ze smutnych rzeczy to, że moja babcia choruje- ta co miała z Bartkiem siedzieć. Ma zaniki pamięci. Wyobraźcie sobie, że nie pamiętała mojego Bartka.
Bartek ma podobny z fisherPrice- fajna sprawa- sam wsiada, sam wysiada, pcha i za nim chodzi lub jeździ odpychając się nóżkami. Tak go lubi, że gdy go widzi to piszczy ze szczęścia i mówi: bruuuuuuuuuTo taki pojazd wielofunkcyjny jak na przykład tu : JEZDZIK SMOBY-BERCHET BUBBLE GO POLECAM (1734562064) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam go na ebay, używany i już go wypróbowaliśmy.
SUUUUUUPER!
Stabilny, bezpieczny bo ma i pasy i takie ramy żeby dziecko na boki nie leciało. Potem będzie można to usunąc i za rok może zasuwać na autku odpychając się nogami.
Piszę Wam o tym bo sądze, że to wspaniała rzecz dla dzieciaka.
Max był bardzo zadowolony z przejażdżki.
Trixi trzymam kciuki
a myślałam ,że będę umierać. 
(chociaż już wszystkie tu to już wiemy od dłuższego czasu) to ja już nie będę marudzić
ale mi dziewczyny słodzicie, no ale w taki dzień to przyjmę wszystko bo cza się z dołka wykopać