reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

she: wiesz co jakieś półtora tygodnia przed zrobienim testu robiłam równiez test ciążowy i na nim wyszło negatywnie, więc nie obsrwowałm sie pilnie, bo byłam zła ze sie nie udało, ale tak dzien przed terminem okresu zaczą bolec mnie brzuch i latałam, co chwilke do kibelka sprwdzić, czy juz dostałam @ czyni - co było dziwne bo ja mam tak ze jak zaczyna mnie boleć brzuch - a boli zawsze bardzo mocno, to odrazu w tej samej minucie mam @, no ipiersi mnie bolały ale tak po bochaj tak prawie pod pachami, a mnie raczej przy okresie nie bolą, no i sluz przeźroczysty, czego tez wczesniej nie miałm. I brzuch mnie bolał jeden, drugi, trzeci dzien a tu @ nie ma, i dlatego poszłam zapisac sie do gina bo myslałm ze cos mi jest, a tak to wiecej nic - moze jakbym nie zrobiła tego testu wczesniej to bym na siebie zwracala uwage bardziej , ale byłam niecierpliwa.

brzuch to wlasciwie wczoraj przestał mnie boleć, tylko mam na wieczor wzdęcia, a tak to nie mdli mniei nic , wiec juz bym chciał wiedziec na 100% - zeby sie juz nie stresowac.-

Ostatnia edycja:
reklama
Czyli potwierdza sie teoria ze objawy te same co na @ :) Ja kochana zawsz tak mam ze przed @ boli mnie brzuch juz dzien albo 2 przed :) Piersi mnie zawsz ebola przed @ wiec dl amnie to tez zaden objaw ;p ehehe a jelsi chodzi o sluz to juz pisalam wczesniej ze wlasnie przed @ robi mi sie taki przezroczysty ;p

ojojoojjjj ;p skzoda ze nie ma jednego konkretnego objawu :) ;p ahhh ta natura ;p

lamia a moze idz zrob bete dla spokoju wlasnego :D Lekarz i tak ci ja zaleci :D Chociaz nie masz co sie stresowac ja jestem pewna na 100% ze to fasolka :D

jutro mam gina wiec zobacze co powie.
\własnie ogladam film na necie - ale głupi ale trzeba mi cos takiego zeby wyluzowc:-D

wiesz co zapytaj inne dziewczyny moze one miały jakkieś inne objawy

Witam popołudniowo :)

lamia może teraz na jakąś herbatkę się załapę :)

marchewka witam nową staraczkę :)

fifka może to tylko przypadek, że cię tutaj znalazła, a jak nie i będzie cię meczyć to tylko słowo i jej się odechce

Zakupy udane, zakupiłam z braciszkiem dwie pary spodni i dwie bluzy jeszcze jutro chce kupić buty i plecak. Więc uważam dzień za super udany bo na to chuchro kupić cokolwiek to wyczyn i jeszcze wybredny pierun jest, najlepiej dresik mu leży. nogi obolałe od chodzenia ale co tam ;) tylko mężusia mi szkoda, jak on będzie miał w tym tygodniu siłę i ochotę na jakieś co nieco to chyba medal trzeba mu dać.

she: trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za was aby sie udało

neciuszka: juz zaparzam , a jaka chcesz zielona , czarna ??:-)

zafasolkuje: ja sie nie znam na tym wiec nic ci nie podpowiem

lamia nie dziekuje :D Ale oby oby :D ehheh a jak juz tak czestujesz herbatka to ja poprosze zielona;p

neciuszka a dlaczego małż miałby nie miec ochoty ? hmmm ;>:))

reklama
zafasolkuję może dziewczyny mają inne jednostki, Twój wynik jest jak najbardziej w normie, więc nie odszukiwać mi się tu problemów proszę :-D

Do góry