Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nawet siku nie mogę bez niego iśc a jak do pracy wychodze to ryk niemiłosierny gdy tylko oczy otworzy zaraz idzie do drzwi i sie drze bo na pole chce wyjść normalnie masakra jakaś chodzimy juz fajnie sami ale mamy problem ze wstawaniem by sie do pionu bez podparcia podnieść

Powiem Ci, że między moimi dziećmi jest 3 lata różnicy i też już ładnie się bawią.Najważniejsze jednak, że Maxowi się podobało. Poznał 2-letniego chłopczyka też MAximiliana i o dziwo mimo różnicy wieku bawili się bardzo ładnie. Wymieniali się autami i dawali sobie klocki do "jedzenia"![]()
To identycznie jak u mnie z wymawianiem "mama". Tata, baba, dziadzia, daj, nie ale mama to nie powie, chyba, że zniknę jemu z oczu na 2-3 godz. Wtedy wracając do domu słyszę MAMA!!!!Laura nic nie mówi. Tzn. coś tam po swojemu brzdąka ale wyraźnych słów niet. Aaa sorki "tata" tylko a mama jak jest potrzeba i wielka rozpacz![]()
U mnie będzie 16 osób. Połowa przyjezdna (min 130km) dlatego robię obiad dla wszystkich. Dwa dania. Zastanawiam się nad strogonowem albą jakąś karkówką. Do tego deser, ciasto i ciasteczka i oczywiście kawa i herbata. Tylko nie wiem jak ja zmieszcze u mnie w mieszkaniu na 44 metrach tyle osób. :/ A i zapominałam o najważniejszym. Torciei teraz mam do was pytanie odnosnie roczku... bo ja kompletnie nie wiem ... robie dwa ciasta, dwa tortysałatki: gyros, z tunczyka, i jeszcze jakas ... i czy jeszcze cos tworzyc prosze poradzcie bo nie mam pojecia impreza zaczna sie o 15 i bedzie ok 15 osobek... myslalam o czyms miesnym ale czy nie za duzo wszystkiego alko nie bedzie to i zagryzki zadnej nie potrzeba ..
nie wiem sama a jak wy uwazacie i jak bylo i bedzie u was>?