Witam!
Ja również mam podobny problem. Zrobiłam test po 3 dnia spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny, robiłam go po południu zamiast rano i jeszcze miał krotki okres terminu ważności (może to się do tego przyczyniło?) Jednak dalej nie mam miesiączki a powinnam ją dostać 18 czyli to 12 dni się spóżnia. Mam dziwne przeczucie, że mogę być w ciąży (senność, dziwny apetyt, humorki, wrażliwe sutki, dużo o wiele więcej niż zwykle śluzu niepłodnego, białego) ale prze ten negatywny test trochę się załamałam...
Ja również mam podobny problem. Zrobiłam test po 3 dnia spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny, robiłam go po południu zamiast rano i jeszcze miał krotki okres terminu ważności (może to się do tego przyczyniło?) Jednak dalej nie mam miesiączki a powinnam ją dostać 18 czyli to 12 dni się spóżnia. Mam dziwne przeczucie, że mogę być w ciąży (senność, dziwny apetyt, humorki, wrażliwe sutki, dużo o wiele więcej niż zwykle śluzu niepłodnego, białego) ale prze ten negatywny test trochę się załamałam...
Dziwnie się czuję, bo z jednej strony bardzo chciałabym zobaczyć 2 krechy, a z drugiej strony trochę się boję, bo mięliśmy z mężem w tym miesiącu wyjazd ze znajomymi i oczywiście wypiło się trochę alkoholu. Dodam, że w swoim życiu robiłam już kilka testów i zawsze negatyw i oczywiście łzy w mych oczach. Tydzień temu po wizycie u lekarza tak się cieszyłam, że moja lekarz dała mi cień nadziei... Od paru dni mam zachcianki, nie chce mi się palić (a paliłam), piersi mam wrażliwsze a szczególnie sutki, jestem senna, mam zmienne nastroje, z jednej strony chce mi się kochać z mężem ale zaraz jak już dochodzi co do czego to mi się odechciewa (zawsze w łóżku było i jest nam dobrze
), jakaś taka do bani jestem... I jeszcze dziś ten negatyw chyba... Już nie wiem czy robić za jakiś czas drugi test czy iść znowu do lekarza

.a okresy jak nie mam tak nie mam.moze troszke poczekac jeszcze z tym testem pare dni?co wy na to?