reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Patina, ja mam pod wieczór taki wiekszy pod pepkiem:D moze u Ciebie juz pomalutku widać? ja swój co chwilę oglądam czy może nie powiększył się:):):)

reklama
hejka :)
u nas wszystko ok
wczoraj mialam ciezki dzien :)
impreza byla i wyszlo nie tak jak trzeba hehe
nie bede opowiadala bo az wstyd

pozdrawiam

:-) witam wszystkie nowe Majóweczki :-) i całą naszą dzielną Drużynę ;-)
ja dziś ciężki poranek, nie mogłam zwlec się z łóżeczka(podobnie jak Mąż;-)) stwierdziliśmy, że jak Kropeczka się wrodzi w nas ze spaniem to biedny los nas wszystkich z ranka czeka w przyszłości ;-) tak poza tym dzień w pracy dłużył się niemiłosiernie (w ogóle nie lubię poniedziałków:wściekła/y:)w każdym razie już jest lepiej bo jesteśmy domku tylko czekamy na Tatusia ;-)i jemy małe co nieco właśnie :-) miłego popołudnia

Witam Was dziewczynki! malo sie oststnio odzywam a to dlatego ze przeprowadzamy sie z mezem i nie mamy jeszcze internetu :) korzystam w pracy lub u tesciow :) dzisiaj zawitalam do tesciow zeby podzielic sie z Wami nowina :) otoz bylam dzisiaj na pierwszej wizycie i lekarz potwierdzil ciaze, powiedzial ze nie ma zadnych watpliwosci i zalazyl juz karte ciazy :) fajnie tak :) pecherzyk ma 8mm i jest dobrze umiejscowiony, nastepna wizyta dopiero 18.10... nie wiem jak ja to wytrzymam :)
pozdrowienia dla Was i witam wszystkie nowe :)

no właśnie może juz widać powoli ciągle porównuje z pierwsza ciążą ...

kazda ciaza jest inna ja w poprzednuch wcale nie plakalam i nie mialam takich humorow bylam tylko nerwowa a teraz nie dosc ze chodze jak bomba zegarowa ktora za 3 sekundy wybuchnie to jeszcze becze bez powodu ...jem jak glupia a waga spada a do tego brzuch wywala i wez tu czlowieku ogarnij sie i funkcjonuj hehehe
ta ciaza naprawde pomimo ze to tylko 4 lata roznicy ale jest jak by byla pierwsza bo jest calkiem inna ;-)

she suuuper gratuluje pierwszej wizyty...pochwal sie swoja kropeczka :)

carmella ja tez tak miewam ze na cos mam ochote zaczynam jesc a po chwili smak mi przeszkadza i az mnie trzesie czasem...hehehe

czarnula
usmiechasz sie czyli nie moglo byc az tak zle napewno :)

a ja wreszcie sobie usiadlam i mam chwile spokoju moje paskudne urwisy poszli spac i weszcie moge zlapac oddech :)
ja jeszcze rowny tydzien do wizyty i zaczynam sie stresowac

reklama
:-) ja już gotowa na spanko choć jeszcze leniuszkuje w łóżeczku:happy: dobrze, że jutro na 10 do pracy to nie trzeba będzie się tak rano zrywać;-)a u Was jak wieczorek mija ?

Do góry