reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

żartujesz!? 136 zł? naprawdę? ja pierdziele...normalnie zaraz posikam się nie ze śmiechu tylko z rozpaczy :/

no to teraz nici z bara bing bara bang :-D:-D
Mój mąż ostatnio wyczytał, że w II trymestrze kobieta w ciąży jest jak wulkan sex-u.Smiał sie , czy ja napewno jestem w drugim, bo u mnie zapotrzebowanie na te sprawy - 1

reklama
panstwo tak biadoli ze mały przyrost naturalny i mysla ze tym 1000 jednorazowym to nastapi szal urodzen, bo niestety 1000 na poczatku to zaden pieniadz a potem co?

no właśnie co potem...już nikogo to nie obchodzi,kończy się macierzyński i człowiek zostaje bez jakiejkolwiek pomocy,i jak nie chce oddawać dzieci do żłobka to robi się problem z kasą...............

Nas rząd myśli,że skoro oni mają kasę to i ludzie w kraju mają pełno kasy i żyją tak jak oni,że mają na życie na wszystko a przecież niektórym nawet do 1 lub 10 nie starcza...
A odnoście urlopu macierzyńskiego słyszałyście,że od 1 stycznia 2012 urlop macierzyński ma być tak jak jest 31 tygodni + 6 tygodni dodatkowego co oznacza,że było by 37 tygodni ;) ja tam się cieszę,bo jak się urodzą maleństwa to będę więcej czasu z nimi - tzn. ja napisałam o tygodniach jak sie urodzi bliźniaki.

ehh.... ja też byłam wulkanem seksu :-) ale w tej ciąży tak panikuje że nic z tych rzeczy nie wchodzi w grę...:-( boję się że urodzę za wcześnie :-(

Kurcze nadeszła noc a z nią Zgaga :-( z dnia na dzień jest coraz silniejsza...
wyspałam się w dzień a teraz zero chęci na spanie...

reklama
ehh.. Wy tu o sexie a nam lekarz nakazał w celibacie żyć, mam nadzieję że wkrótce dostanę zielone światło, bo już mam sny sprośne takie :-D

Dziewczyny, ale to rodzinne to trzeba mieć b. niskie przychody, tak? My też zamierzaliśmy dokupić to dodatkowe ubezp. ale tak szybko zaszłam w ciążę że nie zdążyliśmy i tylko becikowe dostaniemy :sorry:

malygosiak - dostać miejsce w żłobku publ. to też nie lada wyczyn. Masz rację że polityką prorodzinną to lipa u nas jest straszna.

karola79, walawenderki - no to siedziałyśmy po uszach w branży finansowej ;) Ja pracowałam kilka lat w eurobanku. Karola - to jak urodzisz bliźniaki to będziesz nam kręciła reportaże instruktazowe jak sobie poradzić z dwójką (a wlaściwie to z trójką) dzieci na raz :-)

pacynka - u mnie na zdjęciu z I usg to ja dojrzałam trzy pęcherzyki :-D ale to było takie zaciemnienie, bo trzeciego tam oczywiście nie było. W sumie to Twoja fasolka jest jakby w takim dużo większym kóleczku a ten prawy pęcherzyk jest poza tym kólkiem.. hmm.. U mni to te dwa pęcherzyki były bardzo blisko siebie..

Tossa - no siara jak nic :) a nie wiem czy to ma wpływ.. chyba raczej nie.

magicworld - nooo.. mój mąż tak jak Twój to pasjonat. :-D Jeszcze rok temu pracował jako programista, później w innej firmie zaproponowali mu aby przejął dział IT i trochę teraz mniej teraz kodów klepie, nad czym czasami ubolewa :-D Ciekawe jaką płeć będą miały Wasze dzieci, bo wśród znajomych inf. męża same dziewczynki się rodzą.

Palinka24 - może właćz jakiś nudny film to może z nudów zaśniesz ;-)

Do góry