reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczynki ;) Mój ukochany po imprezce urodzinowej " chłopskiej " ma takiego kaca,że wstał zjadł rosół, wziął tabletki od bólu jego głupiego łba i poszedł dalej spać a i wypił butelkę wody...a ja się umówiłam z siostrą bliźniaczką,która jest w ciąży z bliźniakami,że przyjedzie do mnie dziś o 15:30 i pójdziemy na lody i pobuszować trochę po galerii :p
Z samego rana się umyłam,więc teraz będzie się tylko przebrać :p
Nie uważacie,że to dziwne,że siostra bliźniaczka będzie miała również bliźniaki? Ja będę pewnie w 19 tc wyglądała jak słonica :p
To znaczy ona już ma 10 letnią córkę, a teraz jest w ciąży w 16 tygodniu z 2 maluszkami ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana, super. Gratulacje dla siostry. Mojego brata narzecona też jest z bliźniaków. Kochana dziewczyna. Zabawnie będzie, jak obie będziecie mieć tylko dziewczynki.
Niby mówią, że bliźniaki występują co drugie pokolenie, ale jak zawsze musi być odstępstwo od normy. A Twoja mama też z bliźniaków?
Ja naprawde marze , żeby wygladać jak słonica :-D

Kochana, super. Gratulacje dla siostry. Mojego brata narzecona też jest z bliźniaków. Kochana dziewczyna. Zabawnie będzie, jak obie będziecie mieć tylko dziewczynki.
Niby mówią, że bliźniaki występują co drugie pokolenie, ale jak zawsze musi być odstępstwo od normy. A Twoja mama też z bliźniaków?
Ja naprawde marze , żeby wygladać jak słonica :-D

Pogratuluję. ;)
Ja z moją siostrą jesteśmy bliźniaczkami,ale mamy zupełnie inne charaktery, zainteresowania i ogólnie tak jakoś wyszło,że tylko z wyglądu jesteśmy takie same :p
Może dawno,dawno temu były u nas w rodzinie bliźniaki,ale ja o tym nic nie wiem a u nas jest co pokolenie na szczęście albo i nie...Tak, moja mama też z bliźniaków i to jednojajowych :p
A co aż taka chuda jesteś? Moja siostra jak rodziła swoją 1 córkę, Hanię to przytyła tylko 11 kg a ważyła w dniu porodu 57 kg!
A teraz aktualnie przytyła już 10 kg i się z tego bardzo cieszy :p

Ja nigdy wagą nie grzeszyłam, mimo że porcje jakie jem, są czesto większe niż porcje mojego M -hihi. Traz ważę jakieś 52 kg, więc możesz sobie wyobrazić.
Pierwsze 3 miesiące nie mogłam nic przełknąć, wymioty non stop. Teraz jestem podziębina, więc apetyt raz jest raz nie.Ale wpycham na siłe i cały czas coś podjadam, ale głównie są to owoce. Mmmm, muszę przerzucić się na więcej słodyczy.

Gdzieś wyczytałam na forum, że któraś z dziewczyn przez całą ciążę przytyłam tylko 7,5 kg.

Tossa, jesteś moim światełkiem w tunelu :):) Ja pragnę być ciążową landarą. Ta moja dupina jest tak sucha, że szok.

Magicworld -nie wydaje mi się, że to ma jakiś wpływ na maleństwa. Dla pewności zapytaj lekarza

Ostatnia edycja:
no niestety jeszcze tyję, myślę że mam ok 10kg na plusie :-) moje kolana to czują bo mnie bolą i ogólnie jest to niezły ciężar na brzuchu i nie tylko :-)
tez mam wielką wadę wzroku ale nie sądzę aby to było genetyczne i przeszło na dzieci, mąż np ma alergię i podejrzewamy że jedno z dzieci też może mieć, ale to wszystko okaże się w praniu :-)

24 tc <jupi> :-)

karola79 - ale heca... no to świat jest mały :-D
ja pracowałam w centrali banku, prawie 3,5 lata, od początku 2006r. Ja na jednym z wyjazdów integracyjnych poznałam nawet swojego przyszłego męża. Znajomości pozostały mi do dzisiaj. Tak więc wspomnienia mam b.dobre - jeśli chodzi o sfery życia towarzyskiego :

Palinka24 - u mnie też czasami mam taki spokój że muszę coś słodkiego zjeść, ale tez są dni że czuję się normalnie skopana :-D

Miłego dnia dziewczyny :-)
Konrad pracował od 2007 do 2009,a w jakim Ty dziale pracowałas? mój mąż w sprzedazy:))))))

reklama
Czesc laseczki,
nie znosze tematu wagi ale powiem Wam ze majac mega tendencje do tycia, to tera mam na plusie jakies 12kg, wiec nie jest zle. Z Franiem przytyłam ponad 25kg:szok:

Wróciłam z zakupów....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wydałam tone pieniędzy na Frankowe ubrania ale jakos tak wyszło ze jak je segregowałam to okazało sie ze przez te wakacje wyrósł z bardzo wielu ubran, wiec na dzien dobry musiałam kupic 5 bluzek z długim rękawem i 2 pary spodni i te cholerne buty zimowe.....ale mam juz z główy.
Buty na jesien kupiłam mu w maju, a dzisiaj kosztuja juz 80pln wiecej, nie zle, co?
Mam ochote na cos słodkiego ale nie mam koncepcji co to moze byc.....

MagicW..skąd jestes?

Do góry