O JA PIER************************** BO INACZEJ SIE NIE WYRAZE!!!!!!!!!!!
nie mozna ludzi oceniac??!!!! no kuźwa zaraz ocenie!!
w DDTVN teraz jest babka ktora mowi ze i po jednym i po drugim porodzie wrocila po 2 tyg. do pracy bo wczesniej nie mogla!! a gdyby mogla to by wrocila bo nie dawala juz rady!!! dwoje dzieci to dla niej masakra!!! a w nocy butle podawal maz bo ona nie miala sily! noz kurna i jeszcze mowi ze ma super kontakt z dziecmi hahah chyba jej sie tak wydaje bo w dzien byla w pracy a w nocy tata butle dawal...
ni eno ja myslalam ze sie nie nadaje na matke polke, ale to to juz obluda. w ogóle wyśmiali nas

wielodzietne matki

co za świat!!!!!!!
a dwie godz wczesniej Prokop mówił ze Ci co maja w zyciu łatwo nic nie osiągają! w odniesieniu do Jobsa, który był oddany do adopcji, cale zycie pod gorkę mial, a jakie pomysly i odwaga w ich realizowani
wiec wydaje mis ie ze moje dzieci, mimo ze ich troje (matko jak to brzmi, to ich troje) i ze nie beda chodzily na tenisy, judo, chinski i japonski bo po prostu dla trojki na takie zajecia mnei nie stac, to nie bedzie z nimi zle
wystarczy im jedno dodatkowe zajecie (zastanawiam sie czy judo czy szkolka muzyczna dla starszaka) przy okazji chyba nie zmarnuje im dziecinstwa, bo tez w ddtvn mowili ze nadmiar zajec dla dziecka zabiera im dziecinstwo a to bezcenny i bezpowrotny czas!!!!
dobra zaraz was nadrobie, ale pierwsze sie wyzale i licze na pocieszenie;-)
otoz
Nisia za 3 tyg. bedzie 3 dni z nianią i 2 z tesciowa. i mnie to zalamuje strasznie, bo wiem ze dwie rozne obce osoby na raz to bedzie szok. tak tesciowa dla niej obca. of course ja bede chodzic juz od przyszlego tyg. i do niani i do tesciwoej zeby Nisia sie przyzwyczaila ale tyle osob. tak niepoukladany dzien dla niej, bo wiadomo kazdy swoje metody stosuje

ona bedzie rozregulowana na maxa. poza tym tesciowa jest fanką dziadowskich slodyczy i smoczka a ja jestem w fazie oduczania, tzn tylko do zasniecia czasem i potem wypluwa wiec nie daje. a ta baba bedzie dawac nonstop

plakac mi sie chce. chetnie poslalabym tylko do niani, ale to finansowo bedzie gorzej, a dzieki tesciwoej zaoszczedze pare stów

matko z córka wiem napiszecie ze to zle, ale z drugiej strony, jak juz sie nauczy (w koncu to jej babcia jest!!) to bedzie moze happy i nie bedzie plakac....