Hej, u nas zimno jak diabli całe 8st

Mały jak jechaliśmy na rowerze cały czas miałczał, że mu zimno w rączki

ja miałam dziś iść do pracy ale nie dałam rady bo całą noc tuliłam się z kibelkiem

normalnie takich katuszy to już dawno nie przeżyłam a to wszystko przez moje obżarstwo bo niestety widziałam co oddaje

dzisiaj przymusowa głodówka

choć i tak trochę pojadłam bo już mi się słabo z głodu robiło, jutro na rano idę do pracy więc musze być rześka

dobrze,że moja kierowniczka to wyrozumiała kobieta i może zamiast urlopu na żądanie wpisze mi dzień wolny a ja go odrobie - ale to jeszcze ustalimy w poniedziałek
Surv super, że Dzidziuś "F" rośnie w siłę i mam nadzieję, że siedzi w odpowiednim miejscu

a i mnie Józefina średnio się podoba i kojarzy się z Józią - moja teściowa ma tak na imię i od dziecka wszyscy na nią mówią Ela, ja jakbym nie widziała jej dowodu to w życiu bym nie uwierzyła, że jest Józią

Klementynka bardzo ładne

mi to się marzy Zosia albo Marysia
Renia współczuję pawików, ja po mojej ostatniej burzliwej nocy przypomniałam sobie brutalnie jak wyglądały początki ciąży z Antkiem i stwierdziłam, że te wymioty to coś za czym najmniej tęsknie

a serniczkiem się nie przejmuj, jeszcze nie jeden upieczesz:-) czasem fajne i łatwe przepisy są na tych wiaderkach ze zmielonym twarogiem
Post zdrówka dla Cinka i Ikusi:-) ja też posyłam cały czas no chyba, że pojawiłaby się gorączka to wtedy nie, a jak na razie Młody nie był raz
Dorka współczuję choroby Misi, oby szybciutko wyzdrowiała:-)
Madzia oj taki maruda to nie na moje nerwy, ja bym chyba pana uszkodziła

mój jaki menda jest taki jest ale już musi być totalnie chory, żeby narzekać

myślę, że numer ze skurczami lub wcześniejszym porodem byłby dobrym rozwiązaniem:-)
a ja żebym miała mało atrakcji żołądkowych to wczoraj dostałam @ i ból brzucha daje mi popalić

M zadowolony bo w przyszłym tyg między środą a piątkiem ma wrócić, więc sobie skorzysta

zmykam jeszcze pobuszować w necie no i trzeba będzie pójść spać, żeby jutro opatuchana w kurtkę zimówkę okraczyć rower i udać się do mojej pokręconej pracy

buziaki i miłego wieczoru