reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Witam się z kawą w dłoni i bułką na talerzu.

Sowinka
mój Piotr od kiedy dowiedział się o trzeciej ciąży robił każdego wieczora dokładnie tak samo. Teraz gdy przeczytam o Twoim wzruszeniu wróciły wspomnienia tak dokładne i przeszywające... ale i tak cieszę się Waszym szczęściem bo przecież nie ma dla Was innego scenariusza :-D

maron moje gratulacje mamusiu. Ciesz się swym stanem ile się da :-D

calogera cieszę się że mogłam pomóc. Moim zdaniem lepsze jest jednorazowe ukłucie ale fakt że całość dawki zostanie przyjęta niż patrzeć jak dziecko się męczy, męczy żołądek a lek i tak nie działa w pełni.
Wieczorem zrobiłam test Donną i były tam chyba dwie mizerne paprotki, albo po prostu chciałam je tam zobaczyć :-p

rozczochrana nie nadążam już. Podobnie jak u Ciebie było nie było i było a popołudniu po porannym ataku sucho, w nocy sucho, teraz tez sucho. Z tym ze mnie nic nie bolało, w pierwszym tygodniu tylko troszkę ciągnęło ale to ponoć obkurczająca się macica. Liczę że tak jak wczoraj zniknęło tak już nie wróci krwisko w tej formie.

Qcz trzymam mocno zaciśnięte kciuki.

Ostatnia edycja:
reklama
hej baby

Trina trzyletnie gratki:-D:-D

Qcz powodzenia na wizycie. Masz prawo jeszcze tetna nie slyszec, bo malec jest przeciez ponizej kosci lonowej, zwykle mierza tetno po 12 tygodniu i nawet polozne czasem maja problemy ze znalezieniem.

Sowinka jasne 10 tygodni, chyba oszaleli. Zycze powodzenia w testowaniu:tak:

maron, moze mialas plamienie bo pukalas sie z mezem;-)lekami wszystko zbijesz, milego 6 miesiaca:-D

u mnie nic ciekawego, lenie sie raczej, ostatnio ladna pogode mialam, wiec z tego korzystam. Mam troche roboty np prasowanie i posprzatanie w kuchni

Hej, dzisiejsza pogoda nastraja na leżenie w łóżku, no ale cóż - zima idzie.
Qcz - &&&& za USG , daj znać jak wrócisz - nie trzyma w niepewności :-)
sowinka - Ja tu myślałam że wielkie gratualcje się już dzisiaj posypią , a Ty dalej nic :szok: no ale Ja myślę że u Ciebie to tylko pro forma ten test :tak:
iza - przytulam z powodu @ ,dobrze że masz takiego wspaniałego męża który podtrzymuj na duchu :tak:nie załamuj się - starania to przyjemny czas.
liv - coś ostatnio rzadko bywasz :-) prasowaniem się mogę zająć w zamian za sprzątanie :-D
alebur- to już wnoszę Cię w naszą listę testujących .
maron - gratuluję 6 miesiąca ( odkąd poznałam tygodnie ciąży nie orientuje się w miesiącach:-D)
dana - co Ty tak cicho siedzisz? jedno zdanie na cały dzień i koniec - nie ładnie :dry:

U mnie nic ciekawego - dom-praca-dom a jutro weekend :cool2:

sowinka ja bylam 2 tyg temu w H&M i zaczynaly sie dopiero wyprzedaze :-) kupilam bodziaka za 10 zl i koszulke za 10 zl :tak: i jutro z mezem wybieramy sie na zakupki coreczkowe wiec tez zajrzymy do H&M :-)
Liv lekarz o to samo pytal :-p ale nie, nie bylo bzykania ani tego dnia ani dzien wczesniej :-p mam nadzieje, ze zbije to lekami :-)
Dziekujemy :-)

Kochane jesteście, że myślicie, że test to tylko formalność, ale jakoś nie do końca mnie to przekonuje:confused: jutro rano się okaże:-D

sowinka jutro z mezem wybieramy sie na zakupki coreczkowe wiec tez zajrzymy do H&M :-)

Maron dla dziewczynek to takie piękne sukieneczki były i inne rzeczy, że szok:szok: przepiękne:-D szkoda, że w rodzinie żadnej dziewczynki nie ma, bo bym chętnie kupiła:tak:

ja ostatnio kupowalam uniwersalne ciuszki, bo jeszcze do konca plci nie znalismy :-p heh tzn do tej pory wiemy, ze to dziewczynka ale na ok 70% :-D tak czy tak juz sie nastawilismy i ma byc coreczka :-) teraz bedziemy kupowac dziewczece :-) ale moze nie takie typowe bo nie znosze ubierania kobitek na rozowo :-p

ja w zasadzie rozowego nie trawie, ale u mnie dla dziewczatek zwykle sa tylko rozowe, zreszta za jakis czas mala i tak bedzie chciala tylko roz;-)

mnie zakupow nie chce sie robic, czekam, bo moze sliniaki beda z napisem born 2012

a wika zawodowo zycze Ci wytrwalosci i cierpliwosci wszak edukacji dzisiaj:-D

i bym rodzicom nie zapomniala zyczen slubnych zlozyc, musze gdzies zapisac:zawstydzona/y:

reklama
Siedzę cicho, bo cierpię. Czuję się fatalnie. Ale to jakieś takie mało grypowe. Jeszcze wczoraj tak mnie rwało w pachwinie, ze szok:szok:
A mój futrzak mnie wkurzył na wieczór strasznie, wciamał moją bieliznę:wściekła/y: Żesz sobie przysmaka znalazł:wściekła/y: I to jedne z moich ulubionych:wściekła/y:

Do góry