reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Klementinko, ja mialam wywoływana ciążę.
Najpierw leżałam 8h z żelem zeby było jakies rozwarcie, potem kazali mi chodzic z kroplówką i zaczęłam miec skurcze.. no a po skurczach to wiesz jak to dalej. ;)

a ja dostalam pietra, w poniedzialek ide na wywolywanie
dziec wazy 4 kg, malo wod plodowych i lozysko III stopien
boje sie tego wywolywania, czy ktos mial? mecza dlugo?
Nie denerwuj sie, pewnie na poczatek ci zrobia masaz szyjki, i moze obejdzie sie bez oksytocyny. Kochana ruszaj na 10 pietro i "truchcikiem" na dol, zobaczysz ze wieczorem samo ruszy ;-) Trzymam mocno kciuki, az sie sama zestresowalam :shocked2:

Ja miałam wywoływany skurcze miałam całą dobę co 7 minut później druga dobę co minutę i wkońcu cesarkę po 2 dniach...Najgorszemu wrogowi nie życzę wywoływania:-:)-:)-:)-(
To Cię każda podbuduje:-:)-:)-:)-(
Weź pokataj po schodach jak mówi Koriander:tak::tak::tak:

kajdusia z tą farbą to na ścianach mi nie bardzo się podobała :no:
perfekta a małż zareagował wręcz odwrotnie niż się spodziewałam i stwierdził że malujemy cały salon a miał być tylko kawałek schody i hol:szok:
lencja kolor z dekorala koktail bananowy
no i tym sposobem mamy już prawie cały salon wymalowany:-D
a tak w ogóle to mój dzieć śpi 2 raz ciekawe czy już na noc czy drzemka

Ostatnia edycja:
a ja dostalam pietra, w poniedzialek ide na wywolywanie
dziec wazy 4 kg, malo wod plodowych i lozysko III stopien
boje sie tego wywolywania, czy ktos mial? mecza dlugo?
Kochana ja Cię podbuduję :-) ja trafiłam do szpitala bez akcji skurczowej. miałam mieć podawane oxy ale jednak położna zdecydowała się przebić pęcherz. od tego momentu zaczeły się skurcze co 7, 5 , 2 min. i za niecałe 2godz urodziłam.

reklama
Witam się jako pierwsza znów:)

Mimi- Bardzo mi przykro Kochana! Moje kondolencje!!!!!
[*] Ściskam najmocniej jak potrafię!!!!
Lenka- trzymam kciuki aby się udało coś wybrać!!!! I oczywiście pózniej za zakup wózka dla Wiki!!!!
Milka- Trzymam kciukasy za występ Olafka:)
Emalia - Kochana przytulam mocno!Za Tobą ciężki rok Pomyslcie o jakimś wypadzie w przerwie świątecznej! Asia będzie miała wolne tydzień. Może gdzieś na kilka dni rodzinnie uda Wam się pojechać. Ty się kochana zrelaksujesz!!!!
Kasiek- Kochana jak Damiś się czuje??? Mam nadziję że nocka Wam minęła spokojnie! :*
Miluśka- hahahahaahaha :*:*:* A ten ciągnik super! Jak zgrasz zdjęcia pochwal się:) Rosną Ci mali farmerzy:p)
Izia- Jak szanowny małż zareagował?:) Naprawiajcie szybko ten automobil i przybywajcie:)
Kajdusiu- Tancjorko Ty nasza!!!! Wygodne te tańcujące buty?? Zawsze się zastanawiałam czy te profesjonalne są wygodniejsze od zwykłych ?:)
Gosiu- :*:*:* Na dobry dzień!
Kolenderko - For You To :*
Eagle- Buziaki dla całej Waszej PIĄTKI!!!!

Dzisiaj postaram się Wam zrobic zdjęcie mego Syna w swej nowej bryce bo wczoraj łapaliśmy chwile bez deszczu:) I zapomniałam aparatu Wózek genialny:)
Teść chory na dole... A ja dzisiaj rano wstałam z bólem gardła:(:( I muszę zastosować szybką terapię by nic sie nie rozwinęło. Olbas już stoi na środku pokoju , teraflu wzięła... Jasiowi podałam tantum i cebion by jego nie zarazić. Jak macie jakieś złote środki na rozpoczynającą się chorobe to poproszę!!!
Perciu jaka Asia??? Wątpie żeby jakiś wyjazd nam wypalił, pewnie nam się nie będzie chciało.:-(

No i bierze mnie na całego:( ANGINA!:(

Zdróweczka mordeczko.

Kochana ja Cię podbuduję :-) ja trafiłam do szpitala bez akcji skurczowej. miałam mieć podawane oxy ale jednak położna zdecydowała się przebić pęcherz. od tego momentu zaczeły się skurcze co 7, 5 , 2 min. i za niecałe 2godz urodziłam.

Jak tam sobie radzisz kochana. Jak dziewczynki. Może jakieś fotki pokażesz?

Kajdusia- dziękuję za troskę :* Pewnie ,że bym chciała bym gdzieś wyjść, ale u mnie nie ma gdzie za bardzo, a poza tym co z Jasiem? :-(

Kasiu- dzisiaj tak sobie się czuje. Cały czas czekamy na wypłatę i to mnie dołuje, a wiadomo jaką terapią dla kobiety są zakupki, nawet takie normalne dla domu. Dziękuję za troskę kochana. :*

Dla wszystkich pedagogów bez wyjątku najlepsze życzonka:-)

Do góry