Kasiek1983
Fanka BB :)
Koriander - wciąż jest na MAYBE
... przedłużamy z decyzją... w końcu się sama baba rozmyśli 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koriander - wciąż jest na MAYBE... przedłużamy z decyzją... w końcu się sama baba rozmyśli
![]()
Nie denerwuj sie, pewnie na poczatek ci zrobia masaz szyjki, i moze obejdzie sie bez oksytocyny. Kochana ruszaj na 10 pietro i "truchcikiem" na dol, zobaczysz ze wieczorem samo ruszy ;-) Trzymam mocno kciuki, az sie sama zestresowalama ja dostalam pietra, w poniedzialek ide na wywolywanie
dziec wazy 4 kg, malo wod plodowych i lozysko III stopien
boje sie tego wywolywania, czy ktos mial? mecza dlugo?
Kochana ja Cię podbuduję :-) ja trafiłam do szpitala bez akcji skurczowej. miałam mieć podawane oxy ale jednak położna zdecydowała się przebić pęcherz. od tego momentu zaczeły się skurcze co 7, 5 , 2 min. i za niecałe 2godz urodziłam.a ja dostalam pietra, w poniedzialek ide na wywolywanie
dziec wazy 4 kg, malo wod plodowych i lozysko III stopien
boje sie tego wywolywania, czy ktos mial? mecza dlugo?
Perciu jaka Asia??? Wątpie żeby jakiś wyjazd nam wypalił, pewnie nam się nie będzie chciało.:-(Witam się jako pierwsza znów
Mimi- Bardzo mi przykro Kochana! Moje kondolencje!!!!!
[*] Ściskam najmocniej jak potrafię!!!!
Lenka- trzymam kciuki aby się udało coś wybrać!!!! I oczywiście pózniej za zakup wózka dla Wiki!!!!
Milka- Trzymam kciukasy za występ Olafka
Emalia - Kochana przytulam mocno!Za Tobą ciężki rok Pomyslcie o jakimś wypadzie w przerwie świątecznej! Asia będzie miała wolne tydzień. Może gdzieś na kilka dni rodzinnie uda Wam się pojechać. Ty się kochana zrelaksujesz!!!!
Kasiek- Kochana jak Damiś się czuje??? Mam nadziję że nocka Wam minęła spokojnie! :*
Miluśka- hahahahaahaha :*:*:* A ten ciągnik super! Jak zgrasz zdjęcia pochwal sięRosną Ci mali farmerzy
)
Izia- Jak szanowny małż zareagował?Naprawiajcie szybko ten automobil i przybywajcie
Kajdusiu- Tancjorko Ty nasza!!!! Wygodne te tańcujące buty?? Zawsze się zastanawiałam czy te profesjonalne są wygodniejsze od zwykłych ?
Gosiu- :*:*:* Na dobry dzień!
Kolenderko - For You To :*
Eagle- Buziaki dla całej Waszej PIĄTKI!!!!
Dzisiaj postaram się Wam zrobic zdjęcie mego Syna w swej nowej bryce bo wczoraj łapaliśmy chwile bez deszczuI zapomniałam aparatu Wózek genialny
![]()
Teść chory na dole... A ja dzisiaj rano wstałam z bólem gardłaI muszę zastosować szybką terapię by nic sie nie rozwinęło. Olbas już stoi na środku pokoju , teraflu wzięła... Jasiowi podałam tantum i cebion by jego nie zarazić. Jak macie jakieś złote środki na rozpoczynającą się chorobe to poproszę!!!
No i bierze mnie na całegoANGINA!
![]()
Kochana ja Cię podbuduję :-) ja trafiłam do szpitala bez akcji skurczowej. miałam mieć podawane oxy ale jednak położna zdecydowała się przebić pęcherz. od tego momentu zaczeły się skurcze co 7, 5 , 2 min. i za niecałe 2godz urodziłam.